Τρέλα του Άρνεσεν με τον Κάτσε!

Στον Ιβάν Σαββίδη ο Άρνεσεν έχει υποσχεθεί ότι μέσα από τη δουλειά και χάρη στις γνωριμίες του μέσα στην επόμενη σεζόν η αξία του Κάτσε μπορεί να εκτοξευθεί σε οκταψήφιο νούμερο. Σε απλά ελληνικά, ο Δανός εκτιμάει ότι ο νεαρός παίκτης μπορεί να φέρει πρόταση που να ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ! Τρελά λεφτά, τα οποία θα σπάσουν το ρεκόρ από την πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.

Επενδύει λοιπόν ο ΠΑΟΚ στον Κάτσε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ομάδα της επόμενης περιόδου. Επίσης ο Άρνεσεν έχει εκφράσει θετική γνώμη και για τον Χάρη Χαρίση, τον οποίο παρακολούθησε αγωνιζόμενο με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον θεωρεί ιδανικό παρτενέρ του Κάτσε και ενδεχομένως να προσπεράσει εντελώς ο «δικέφαλος» τους αμυντικούς μέσους που του προτείνονται από διάφορους ατζέντηδες.

Το μεγάλο στοίχημα του Δανού, πάντως, παραμένει ο Ιγκόρ Τούντορ. Στην παρουσίασή του, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι ο νεαρός κροάτης τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή του. Ανέλαβε δηλαδή και την ευθύνη για την τριετή συνεργασία του «δικεφάλου» με τον Τούντορ. Μόνο που στον κόσμο της ομάδας ήχησε περίεργα η επιμονή του Άρνεσεν για την πρόσληψη του άλλοτε διεθνή στόπερ επειδή του λείπει η πείρα. Φυσικά, ο καθένας κάπως αποκτά τις απαραίτητες παραστάσεις. Μόνο που στους φίλους του ΠΑΟΚ φάνηκε περίεργο ότι ο Δανός απέρριψε τον αυτοπροτεινόμενο Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο έστειλε βοηθό στην ομάδα κάτω των 17 ετών, επειδή ο Ουρουγουανός παραμένει είδωλο για τον κόσμο, οπότε σε κάθε ευκαιρία θα γίνεται σύγκριση με τον Τούντορ εάν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά για τον Κροάτη και τον «δικέφαλο».


Σχολιάστε εδώ