Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ «Πού ‘σαι, νιότη, που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος…». Αυτό μου θύμισε ο Γιάννης Ραγκούσης με το άρθρο του στα «Νέα» για τον Τσίπρα, που θα το υπέγραφε ακόμη κι ο Άδωνης. Για να μην πω για τον άλλο λεβέντη, τον Πάχτα, που βγήκε να διαδηλώσει κρατώντας πλακάτ με το «Μένουμε Ευρώπη». Πού είσαι, Ανδρέα, να δεις πού κατάντησαν ο Σημίτης κι ο Γιωργάκης σου το ΠΑΣΟΚ; Έγινε η χλεύη των αντιπάλων, όπως είχε πει ο Γέρος της Δημοκρατίας, ο Γεώργιος Παπανδρέου, για την Ένωση Κέντρου μετά την αποστασία.

@ ΔΕΝ είναι καλή η άποψη των ερωτηθέντων για το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή της Φώφης Γεννηματά ως διαδόχου του Βενιζέλου, όπως καταγράφηκε σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO. Το 75% δηλώνει ότι το κόμμα δεν έχει προοπτικές και μόνο το 23,8% υποστηρίζει το αντίθετο. Είναι τα συντρίμμια που άφησε ο Βενιζέλος…

@ Ο Παύλος Χρηστίδης είναι ο νέος γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε την πλήρη στήριξη της προέδρου του Κινήματος Φώφης Γεννηματά. Εκλέχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας. Πήρε 94 ψήφους από τα 96 μέλη. Άλλωστε, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Να σημειώσω ότι πάρα πολλά είναι τα στελέχη που συμφωνούν πως ο Χρηστίδης θα έχει λαμπρή πορεία.


Σχολιάστε εδώ