Η Διακομματική

***

Και η Ντόρα…

Την επιστολή, ωστόσο, υπογράφει και η Ντόρα Μπακογιάννη και δεν είναι τυχαίο, αφού η Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη συνεστήθη επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπου και θεσπίστηκε η αρχή της ισονομίας και ισοπολιτείας μεταξύ των σύνοικων στοιχείων. (Σ’ αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία, όλοι επιθυμούν να στείλουν τα προσωπικά τους, και όχι μόνο, μηνύματα…).

***

Μοιρολόι…

Ο… δημοσιογράφος Τζεγκίζ Ομέρ έπιασε το μοιρολόι στην εφημερίδα «Μιλλέτ» (βεβαίως εάν είχε στη διάθεσή του κάποιον τηλεοπτικό σταθμό θα έπιανε τον αμανέ) και απευθυνόμενος στον Τσίπρα έδειξε… πόσο έχει απογοητευθεί από τη στάση του…

Γράφει μεταξύ άλλων: Η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης (ΣΣ: Ασχολίαστο) σας εξέλαβε ως ελπίδα και σας στήριξε με δεκάδες χιλιάδες ψήφους. Αλλά με την κυβέρνηση που ιδρύσατε μετεκλογικά μας απογοητεύσατε. Το είδαμε ως μια ιδιορρυθμία (;) της πολιτικής, το συγχωρέσαμε (;) και πάλι και περιμέναμε. Αλλά βλέποντας τα μειονοτικά θέματα και τις πολιτικές που ασκούνται στην περιοχή μας, αρχίζουμε να βλέπουμε πως η απογοήτευσή μας έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε εφιάλτη. Αφήσατε εξολοκλήρου την περιοχή μας στους ΑΝΕΛ. Αυτοί λοιπόν έμμεσα και άμεσα αναζητούν ευκαιρία να μας αποτελειώσουν. Εν ολίγοις μας εγκαταλείψατε στη μοίρα μας. Να τη φάτε την αριστεροσύνη σας!


Σχολιάστε εδώ