Το κέρδος του ΠΑΟΚ με τον Τούντορ!

Όταν το πρωί της Πέμπτης πήρε ο πρώην τεχνικός της Χάιντουκ το αεροπλάνο από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη η συμφωνία παρουσιάστηκε ως δεδομένη. Μέχρι τότε, όμως, οι ώρες περνούσαν και ο Τούντορ έμοιαζε να ξεθωριάζει στο κάδρο των υποψηφίων για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Από το βράδυ της Δευτέρας, άλλωστε, είχε διαμηνύσει ο Ιβάν Σαββίδης στον Φρανκ Άρνεσεν ότι προτιμούσε έναν προπονητή με καλύτερο γκελ στον κόσμο και κυρίως με περισσότερες παραστάσεις. Είχε, μάλιστα, στο πλευρό του ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» τη Μαρία Γκοντσάρεβα, που συμφωνούσε απόλυτα μαζί του. Τελικά, ο Άρνεσεν κατάφερε και τον έπεισε για την ορθότητα της επιλογής του. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι ο Σαββίδης εμπιστεύθηκε τον νέο αθλητικό διευθυντή και ενέκρινε το πρότζεκτ που του παρουσίασε.

Ο Άρνεσεν στηρίχθηκε αρχικά στην αναλυτική παρουσίαση του πλάνου του, μέσα στο οποίο είχε εντάξει τον Τούντορ και τον τρόπο που δουλεύει. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε και η προσωπικότητά του. Κάθε επιχειρηματίας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή κολακεύεται όταν ένας γνώστης του αντικειμένου κάθεται και του κάνει κανονική ποδοσφαιροκουβέντα.

Μετά την πρόσληψη του προπονητή, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα βάλει μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού πρώτα ξεσκαρτάρει το ρόστερ. Αν και όπως λένε πλέον στην Τούμπα, οι αλλαγές θα ‘ναι λιγότερες από εκείνες που περιμέναμε όλοι όταν ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος. Κυρίως επειδή ο Άρνεσεν είναι της λογικής ότι με τις κατάλληλες προσθήκες στον κορμό κάποιοι από τους παλιούς παίκτες μπορεί να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο.


Σχολιάστε εδώ