Το πάλεψε ο Άντερσεν για Σελότο, τελικά πήρε τον Τούντορ για ΠΑΟΚ!

Τα ΜΜΕ της Κροατίας έκαναν λόγο για τελειωμένη συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Τούντορ. Στην Τούμπα απέφευγαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τη συμφωνία, αλλά καλά ενημερωμένες πηγές μας έλεγαν ότι «υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Άρνεσεν, αλλά η ολοκλήρωσή της αποτελεί και το πρώτο μπρα ντε φερ του αθλητικού διευθυντή με τον Ιβάν Σαββίδη».

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δείχνουν ότι έχουν πάρει απόφαση πως η επόμενη σεζόν θα ‘ναι ουσιαστικά η αφετηρία για το χτίσιμο μιας πανίσχυρης ομάδας. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται ο Άρνεσεν, ο οποίος έχει βγάλει όλους τους νυν παίκτες στη βιτρίνα επειδή θέλει πρώτα να ξεσκαρτάρει το ρόστερ και έπειτα να προχωρήσει στην απόκτηση νέων. «Επιδιώκει να καθαρίσει τα αποδυτήρια από τη λανθασμένη νοοτροπία», εικάζουν όσοι έχουν συζητήσει με τον Δανό. Το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί να αποδεχθεί ο Σαββίδης τόσες ριζικές αλλαγές δίχως να παρεμβαίνει στη δουλειά του ανθρώπου στον οποίο επένδυσε για να του φτιάξει ένα τεχνοκρατικό μοντέλο που παραπέμπει στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Όσον αφορά τον Τούντορ, τα διαπιστευτήριά του τα έδωσε στην πατρίδα του με την καθοδήγηση της Χάιντουκ. Ο Άρνεσεν, όμως, εκτιμά ιδιαίτερα το πλάνο του και ειδικά την ικανότητά του να χτίζει μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά γεμάτη ταλέντο και δυνατότητες για διεκδίκηση τίτλων.


Σχολιάστε εδώ