Στα κάγκελα βουλευτές της ΝΔ για την υποδοχή του Λουράντου από την ηγεσία!

Η πολιτική που προτίθεται να εφαρμόσει η σημερινή κυβέρνηση δεν αρέσει στον κ. Λουράντο και γενικότερα στον κλάδο και ο τελευταίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναζητήσει στήριξη και προστασία στη Νέα Δημοκρατία. Πρόβλημα όμως δεν φαίνεται να έχει και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, που τον υποδέχθηκε στη Λ. Συγγρού «μετά βαΐων και κλάδων». Με την προσδοκία ότι αυτή τη φορά τα φαρμακεία θα μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα κατά του… ΣΥΡΙΖΑ. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δεν είχε πρόβλημα ούτε ο Μ. Βορίδης που συναντήθηκε μαζί του, τον οποίο προεκλογικά ο κ. Λουράντος είχε καταγγείλει ότι με τις αποφάσεις του, ως υπουργός Υγείας, είχε «καταστρέψει» τον κλάδο των φαρμακοποιών.

Πρόβλημα, ωστόσο, και μάλιστα μεγάλο, με τον εναγκαλισμό με τον κ. Λουράντο είχαν αρκετά στελέχη της παράταξης . Κατ’ αρχάς, ο αρμόδιος τομεάρχης βουλευτής Χρ. Κέλλας, ο οποίος δεν κλήθηκε καν στη συνάντηση και δικαίως είναι χολωμένος λόγω του ότι «καπελώθηκε» από τον κ. Βορίδη.

Ενοχλημένοι δηλώνουν και ορισμένοι βουλευτές από το «γκρουπ» των φιλελεύθερων, όπως ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο Κ. Χατζηδάκης, κ.ά., που χαρακτηρίζουν λάθος από κάθε άποψη τον προσεταιρισμό με τον κ. Λουράντο. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι ο κ. Λουράντος είπε ότι δεν έχει μετανοήσει για όσα κατηγόρησε στο παρελθόν τη Νέα Δημοκρατία!


Σχολιάστε εδώ