Με τις ευλογίες Βαλβέρδε και Βίκτορ ο Μαρινάκης επέλεξε τον Εσκριμπά

Αφού ζήτησε τη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε και χτύπησε την πόρτα του Βίκτορ Σάντσεθ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε το χρίσμα στον Φραν Εσκριμπά (φωτό). Ο ισπανός κόουτς έλυσε το συμβόλαιό του με την Έλτσε, καθώς είχε βάλει όρο την απελευθέρωσή του αν του προσφερόταν δουλειά από ομάδα με δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μαζί του, ο Εσκριμπά αναμένεται να φέρει τον Ζόνατας! Ο βραζιλιάνος επιθετικός τα πήγε περίφημα με την Έλτσε και εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει τον προπονητή που ανέδειξε το ταλέντο του. Ούτως ή άλλως ο 26χρονος προϋπήρχε στις λίστες του Ολυμπιακού και είχαν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τον εκπρόσωπό του, τον Μίνο Ραϊόλα. Το μεγάλο κόλπο, πάντως, ο Μαρινάκης θα το επιχειρήσει με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο διεθνής βούλγαρος επιθετικός παρέλασε από τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών ΜΜΕ και στις πρώτες επαφές έδειξε θετικός για να δέσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Στόχος του Μαρινάκη είναι η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη μέχρι την Πέμπτη, όταν και προγραμμάτισε να καταθέσει την απολογία του στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, σε μια προσπάθεια, βέβαια, να συσπειρώσει στο πλευρό του τον κόσμο του Ολυμπιακού.


Σχολιάστε εδώ