Αποστολικά και… άλλα

* Κατά την παγκάλειο ψυχιατρική ανάλυση, ο μόνος που είναι καλά σε τούτο τον τόπο είναι ο ίδιος, ο και καρδάρας γαλατάς, μεγάλος τραγουδιστής ονομαζόμενος.

* Πάνος Κούγκις και τα κορμιά στα… Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στα βουνά κριάρια…

* Κίνημα των «22» στον ΣΥΡΙΖΑ… ψάχνει τη Θεσσαλονίκη στις Βρυξέλλες.

* Αγαπητή Ζωή, όταν έπεσε μαύρο στη ΕΡΤ ήμουν με εσένα και τη Ραχήλ στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου. Μήπως μπορώ να μην πληρώνω τέλη υπέρ των προγραμμάτων χωρίς πρόγραμμα;

* Τι δουλειά έχουν, κύριε Κοντονή, στην κλήρωση Τζόκερ, ΛΟΤΤΟ, κ.λπ., υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού; Από ό,τι γνωρίζω, ο ΟΠΑΠ είναι ιδιωτική επιχείρηση. Αν είναι για το κύρος, βάλτε δικαστικούς. Αν μάθετε και πόσα παίρνουν θα γίνετε μαραθωνοδρόμος από τα νεύρα σας.

Ιούδας

* Μπορεί να μας πει κάποιος επί εποχής τίνος υπουργού έγιναν οι προδιαγραφές υλικών για τη Siemens… για την 8002 και 8003 σύμβαση του ΟΤΕ… Ας δει η Εξεταστική ποιο ΔΣ ήταν στον ΟΤΕ, τότε, που έβγαλε τις προδιαγραφές για τη συμφωνία – σκάνδαλο, τα λοιπά είναι αρλούμπες με κολοκύθια ριγανάτα.

* Ο Θεός να μας φυλάει από σεισμολόγους και μνημονιολόγους.

* Ο Ασπρόπυργος έγινε Μαυρόπυργος, με τη φωτιά που ακόμα μας δηλητηριάζει με το τοξικό νέφος που απλώθηκε πάνω από την Αττική, και η κυβέρνηση δεν πήρε χαμπάρι, ούτε μια ανακοίνωση. Βλέπεις, εκεί, κύριε Λαφαζάνη, δεν είναι ο Πούτιν για χειραψίες.

* Διχασμένος ο Ολυμπιακός, ο Μώραλης (ο πατέρας του ήταν από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτης με τον Γιώργο Γεννηματά) στηρίζει Φώφη και οι γαύροι Λοβέρδο… Φουρτούνες σε εποχή κάλμας στο λιμάνι…

* Τόσα πολιτικά μπάζα κυκλοφορούν, ας πήγαιναν και μερικά να θυσιαστούν στον Ασπρόπυργο για να σβήσει η φωτιά και να μην επεκταθεί το τοξικό νέφος στην Αττική.

* Ποιον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούν χορευταρά και γιατί;

* Γιατί δεν πάει η αντιπολίτευση διακοπές φέτος; Με τόσο μαύρισμα που έχει φάει, δεν χρειάζεται μπάνια και ηλιοθεραπεία… Μάλλον τεντοθεραπεία θέλει…

* Τώρα καταλάβαμε όλοι ότι το ρεύμα του Mega ήταν κλεμμένο, και ο κόσμος πίστευε ότι είναι το Megalo… κανάλι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

* Αν δείτε την Αριστερά να πηγαίνει να αυτοκτονήσει, είναι γιατί η Ραχήλ δήλωσε αριστερή… όπως έβγαινε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και δεξιά όπως έμπαινε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανεξάρτητη Ραχηλική Αριστερά.

* Οι συμφωνίες είναι για να απορρίπτονται ή για να επιβεβαιώνονται;

* Υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο για να κατουράνε οι ΜΑΤατζήδες στη Βουλή: Θα βγάζουν τη στολή, θα φορούν τα πολιτικά, θα μπαίνουν στη Βουλή, θα ουρούν, θα βγαίνουν έξω, θα αλλάζουν και μετά ξανά υπηρεσία…

* Σόρι, κυρία Πούτιν, με όλο τον σεβασμό σ’ εσάς, ποιος άραγε σας πληρώνει τη διατροφή; Ο σωσίας;

* Ο Αλέξης, Χριστός: Και οι δανειστές χορτάτοι και οι πεινασμένοι χορτασμένοι. Η Δευτέρα Παρουσία ξεκίνησε…

* Αν θέλεις ταξίδι σαν του Οδυσσέα, ψηφίζεις Οδυσσέα. Αν θέλεις ταξίδι στο όνομα, ψηφίζεις Αντρέα.

Αν θέλεις ταξίδι στο επώνυμο, ψηφίζεις Φώφη…

Αν δεν θες τίποτα απ’ όλα αυτά, δεν πας να ψηφίσεις πολύ απλά…

* Αν δεν κάνω ιστορικό λάθος για τις μίζες της Siemens στα κόμματα, υπήρχε τότε και κάποιο κόμμα που το έλεγαν Συνασπισμό… και είχε και πρόεδρο και μέλη και στελέχη… και κυβέρνησε με τη ΝΔ.

Ο Χριστοφοράκος είχε εμπλέξει όλα τα κόμματα. Λες να εννοούσε και τον ΣΥΝ τού τότε;

* Με τόσα αγνώριστα μνημονιακά μέτρα, ώρα είναι να βγουν οι γυναίκες των υπουργών και να μας πουν ότι δεν τα παίρνουν οι άντρες τους αλλά οι σωσίες τους.

* Παρακολουθώ το «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra σχεδόν κάθε μέρα… Από τις καλύτερες εκπομπές ενημέρωσης, αλλά η εκπομπή της περασμένης Τετάρτης 10 Ιουνίου για το Δίστομο και τις γερμανικές αποζημιώσεις ήταν η καλύτερη και η πιο σημαντική. Μάθαμε, διδαχθήκαμε, δακρύσαμε… Πραγματική διδαχή για νέους δημοσιογράφους. Δεν σε ευλογώ, Μάκη, απλά σ’ ευχαριστώ… επί του πιεστηρίου.

Ανδρέας ο Πρωτόκλητος


Σχολιάστε εδώ