Παίρνει σκούπα ο Σαββίδης

Η φράση του Αθανασιάδη έφτασε μέχρι τα αφτιά του Ιβάν Σαββίδη και, όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες, «του έβαλε ιδέες». Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να πάρει σκούπα. Κάτι που ενισχύεται και από την πληροφορία ότι μετέφερε στον νέο αθλητικό διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν την απόφασή του να διαθέσει 20 εκατ. ευρώ για την πραγματοποίηση μεταγραφών. Πρόκειται για τεράστιο ποσό που επιτρέπει στον Δανό να κινηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες και τον σχεδιασμό του νέου προπονητή.

Το ερώτημα των οπαδών έχει να κάνει με τους προτεινόμενους για αποχώρηση. Με μια πρώτη ανάγνωση, όλοι οι παίκτες δίνουν εξετάσεις στον Άρνεσεν, ακόμα και ο Αθανασιάδης! Πιο βαριά είναι πάντως η ατμόσφαιρα για τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τους δύο παίκτες που άκουσαν τα περισσότερα από τους οπαδούς στα λαϊκά δικαστήρια της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Τούμπα, οι μόνοι σίγουροι για το ρόστερ της επόμενης σεζόν θα είναι οι Ρικάρντο Κόστα, Εργκίς Κάτσε και Ευθύμης Κουλούρης. Πρόκειται για τρεις παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Άρνεσεν το διάστημα που τσέκαρε τη νέα ομάδα του. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται με το ένα πόδι έξω από την Τούμπα διότι έχουν κάνει πραγματικά έξαλλο τον Σαββίδη.


Σχολιάστε εδώ