Μάχη στο παρκέ και πόλεμος εκτός!

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζήτησαν να ακυρωθεί η παραχώρηση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο. Η καταγγελία θα συζητηθεί στις 11 του μήνα, στην πρώτη συνεδρίαση της ΕΕΑ με τη νέα σύνθεσή της. Αλλά και οι «πράσινοι» εξαπέλυσαν τη δική τους επίθεση. Με ανακοίνωσή τους άφησαν υπονοούμενα για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο διαιτητής είχε στοχοποιηθεί από τους Πειραιώτες για την απόδοσή του στους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος. Από το «τριφύλλι» ζήτησαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης και, μάλιστα, έστειλαν επιστολή στον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Πανούση με αίτημα να τρέξουν οι έρευνες εντοπισμού των δραστών. Παράλληλα οι «πράσινοι» απαίτησαν τη διενέργεια ελέγχων σε ούρα και αίμα όλων των αθλητών και στις δύο ομάδες. Ένα αίτημα που είχαν υποβάλει και το 2013, προκαλώντας πολλές αναταράξεις στον Ολυμπιακό, οι παίκτες του οποίου έλεγαν τότε ότι «παίξατε με το μυαλό μας». Οι διοικούντες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησαν και την παρουσία του Σταύρου Κοντονή σε όλους τους τελικούς. Με τον υφυπουργό Αθλητισμού να αποτελεί, κατά τη γνώμη τους, τον εγγυητή της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων.

Κλειδιά ο Κούπερ και ο Πρίντεζης!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τρέξει τους αντιπάλους του και να πιέσει στα σουτ, μια και οι παίκτες του Παναθηναϊκού σουτάρουν πολύ έξω από το τρίποντο. Ακόμα και οι ψηλοί.

Μόνο ο Εστεμπάν Μπατίστα υστερεί στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά η συμμετοχή του Ουρουγουανού παραμένει αμφίβολη. Ακόμα, όμως, και αν παίξει, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα τον χρησιμοποιήσει για άλλες δουλειές.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσει να απομονώσει τον Σπανούλη από τη δημιουργία και να τον οδηγήσει σε σπασμωδικές ενέργειες. Μια τακτική που ακολούθησε και η Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας και τα κατάφερε!

Στον Ολυμπιακό ποντάρουν στην καλή κατάσταση του Βαγγέλη Μάντζαρη και περιμένουν την αγωνιστική αφύπνιση του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος εμφανίστηκε κουρασμένος κόντρα στον Άρη. Από την άλλη πλευρά, ο Μανωλόπουλος ποντάρει πολλά στον Τι Τζέι Κούπερ, ο οποίος αυξάνει πολύ την πίεση στην περιφερειακή άμυνα.

Προχωράει σε παιδομάζωμα η ΑΕΚ!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έστειλε το μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ για τη μεταγραφική πολιτική σε βάθος τριετίας. Ο προπονητής του «δικεφάλου» αποκάλυψε το πλάνο για το παιδομάζωμα σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία τμημάτων υποδομής αλλά και ενός δικτύου με συνεργαζόμενες ομάδες. Ουσιαστικά, ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Σάκοτα θέλουν να βάλουν την «Ένωση» στο μοντέλο των Σέρβων και ειδικά της Παρτιζάν, που παράγει διαρκώς παίκτες πρώτης γραμμής, αλλά παράλληλα κάνει πρωταθλητισμό και πρωταγωνιστεί στη διεθνή σκηνή μέσα από τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα. Το ταξίδι του έμπειρου τεχνικού στο Τρεβίζο για τους αγώνες της Εθνικής εφήβων αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν στην υλοποίηση του πλάνου τους και, μάλιστα, με ταχύτατα βήματα.


Σχολιάστε εδώ