Και διηγώντας τα να κλαις…

Το νέο δεν θα έρθει από τους συμβιβασμένους, τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους της Νέας Δημοκρατίας, τους εθισμένους στη δεξιόστροφη διαχείριση της εξουσίας. Το νέο θα είναι μακριά από αυτούς που ανέλαβαν τον ρόλο του εκτελεστή και του νεκροθάφτη του πρώην κινήματος. Χωρίς αυτούς που δελφινομαχούν για ένα αδειανό πουκάμισο, συμπεριφερόμενοι όπως η ορχήστρα του Τιτανικού την ώρα που το πλοίο βούλιαζε. Το νέο θα έρθει από την κοινωνία και όχι από την αγωνία επιβίωσης κάποιων επαγγελματιών της πολιτικής».

@ Υπέρ «ενός έντιμου ιστορικού τέλους του ΠΑΣΟΚ και της δημιουργίας μιας καινούργιας αρχής» είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λίγες ώρες πριν αρχίσει το Συνέδριο, που όλα δείχνουν ότι θα βάλει τέλος στη… βασιλεία του Βενιζέλου. Ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα σενάρια ότι πρόκειται να μετακομίσει στη ΝΔ και ότι δεν έχει καμία ιδεολογική και καμία πολιτική συγγένεια και επαφή με τη ΝΔ, τονίζοντας ότι «η διαδρομή μου όλη, από παιδί, που είμαι ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχει διασαλευτεί καθόλου και δεν έχω μετακινηθεί ποτέ».

@Άραγε, στο Συνέδριο θα πάρει απάντηση ο Δημήτρης Κρεμαστινός από τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, πριν παραδώσει, στο ερώτημα που έθεσε στο άρθρο του «Τις ή τι πταίει» για το 44% που σε δύο χρόνια έγινε 13%, όπως και στο «Τις ή τι πταίει» για το 13% που έγινε 4,5%; Αλήθεια δεν ξέρεις, Δημήτρη; Ποιος άλλος από τον Γιωργάκη και τον Βαγγέλη;


Σχολιάστε εδώ