Αναπροσαρμογή συμβολαίων η ΑΕΚ σε Μπακάκη, Αραβίδη και Μάνταλο

Επανήλθαν, ωστόσο τα σενάρια για την πρόσληψη ξένου προπονητή, με τον Δέλλα να μένει ως το δεξί χέρι του. Προοπτική που βρίσκει κάθετα αντίθετο τον «Κολοσσό». Συνεπώς μπορεί να έχουμε εξελίξεις και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας.

Στο θέμα του ρόστερ, πέρα από τα διαζύγια που ετοιμάζονται, οι διοικούντες την «Ένωση» θέλουν να επιβραβεύσουν και κάποιους παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Άλλοι σε όλη τη διάρκειά της σεζόν, κάποιοι στο διάστημα που αγωνίστηκαν. Στο ΟΑΚΑ συζητήθηκε η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να αναπροσαρμοστούν οι ετήσιες αποδοχές του Χρήστου Αραβίδη, του Μιχάλη Μπακάκη και του Πέτρου Μάνταλου. Ο πρώτος ανταποκρίθηκε σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, ενώ οι άλλοι δύο στάθηκαν άτυχοι καθώς τραυματίστηκαν σοβαρά με ρήξη χιαστών. Όσο αγωνίστηκαν, όμως, έκαναν τη διαφορά, όπως απέδειξαν και οι συνεχόμενες κλήσεις τους στην Εθνική ομάδα. Έτσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα τους βελτιώσουν τις ετήσιες απολαβές, με παράλληλη επέκταση των συμβολαίων τους.

Το θέμα του Αραβίδη, πάντως, είναι πολύπλοκο διότι στην πιάτσα των ατζέντηδων υπάρχουν πληροφορίες που προαναγγέλλουν την κατάθεση πολύ καλής πρότασης για την παραχώρησή του.


Σχολιάστε εδώ