Το καλύτερο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ το έκανε ο Σαμαράς

Ξέχασες, κύριε πρώην πρωθυπουργέ -δεν είναι μακριά η μέρα που θα γίνεις και πρώην πρόεδρος της ΝΔ- ότι εσύ έκανες το μεγαλύτερο δώρο στον μεγάλο σου αντίπαλο, τον Αλέξη Τσίπρα, προσφέροντάς του στο πιάτο την κυβέρνηση; Έκανες τα πάντα για να του παραδώσεις την εξουσία. Και τώρα που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς… παιγνιδάκι, ανακάλυψες ότι «κάποιοι τη ΝΔ την πολεμάνε… μερικοί, ελάχιστοι, και μέσα από την παράταξη έχουν προσχωρήσει σε αυτή τη λογική και παίζουν προσωπικά πολιτικά παιγνίδια, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι δωράκια που κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό δεν το συγχωρεί κανείς».

Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που λοξοκοιτάνε προς τον Τσίπρα. Επομένως, τίμιο και ηθικό δεν είναι να τους καταγγείλεις και να τους διαγράψεις; Εκτός κι αν φοβάσαι ότι θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα.

Μαζεύει κουτσά άλογα…

Δεν του φθάνουν του Σαμαρά τα τόσα κουτσά άλογα που έχει μαζέψει στη ΝΔ από τότε που την πήρε στα χέρια του μέχρι που την οδήγησε στο 15%, προχωρεί και σε νέες μεταγραφές κουτσών αλόγων από τον χώρο της Ακροδεξιάς αλλά και από τα αζήτητα άλλων χώρων, όπως αποκαλύπτει ο βέρος Καραμανλικός Βαγγέλης Αντώναρος. Προφανώς, ο Βαγγέλης θα έχει μάθει τα παζάρια που κάνει η Συγγρού με τα… ορφανά και τους… αδιάβαστους του ΠΑΣΟΚ. Πολλές οι καμπάνες που κτυπάνε, Αντώνη, κάθε μέρα από πολλές πλευρές.


Σχολιάστε εδώ