Στʼ αυτί…

*Πολλές φορές έχει ακουστεί και έχει γραφτεί ότι από το 2016 η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha θέλει να εντάξει στην υπόθεσή της ένα ακόμη ζευγάρι που θα αφορά τις ηλικίες 30-40. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν σκεφτεί ήδη ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι ηθοποιοί που θα… ζευγαρώσουν για χάρη του σίριαλ και αυτοί είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Αθηνά Οικονομάκου.

*Η επιτυχία έφερε ιδέες! Η ψυχαγωγική εκπομπή μαγειρικής του ΑΝΤ1 «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» έχει βάλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι σε ιδέες. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητούν για μια παραγωγή-οδοιπορικό μαγειρικής με αφετηρία την Αθήνα και προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ο Γρηγόρης θα παρουσιάζει τις ομορφιές των περιοχών τις οποίες θα επισκέπτονται και ο Έκτορας θα μαγειρεύει τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

*Δυνατά ονόματα πρωταγωνιστών, για να εκτινάξει τα ποσοστά τηλεθέασης, θέλει να έχει στη νέα του παραγωγή «Μusic mall» -που, ως φαίνεται, θα δούμε στο Mega- ο σκηνοθέτης των επιτυχημένων σειρών «Η ζωή της άλλης», «Κλεμμένα όνειρα» και «Δικαίωση». O Δημήτρης Αρβανίτης συνεχίζει όμως να επιμένει και σε ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί και έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθημερινή παραγωγή «Music Mall», την οποία θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2015-2016, θα περιλαμβάνει την αφρόκρεμα των ελλήνων καλλιτεχνών, από τον Αλέξανδρο Σταύρου, που συνεχίζει τη συνεργασία του με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη, μέχρι τη νεότερη γενιά, που απαρτίζουν οι Αθηνά Οικονομάκου, Μυριέλλα Κουρεντή, Νίκη Γρανά και Νικόλας Μπράβος. Τα καινούργια ονόματα, για τα οποία ήδη γίνονται συζητήσεις ώστε να ενδυναμώσουν την παραγωγή, είναι της Κάτιας Δανδουλάκη και της Τάνιας Τρύπη.

*Μετά το εξωτικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη και το ρομαντικό στο Παρίσι, ο παραγωγός του «Μπρούσκο» Κούλλης Νικολάου και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζουν την επόμενη απόδραση της καθημερινής επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικοί πρωταγωνιστές της θα ταξιδέψουν στα μέσα Ιουλίου στην αναγεννησιακή πόλη της Ιταλίας, τη Φλωρεντία, με βάση τις εξελίξεις στο σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει προτάσεις ώστε να ενισχυθεί το καστ της σειράς με δύο νέα γοητευτικά και ταλαντούχα πρόσωπα, όπως ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Τζένη Θεωνά, οι οποίοι, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν κλείσει.


Σχολιάστε εδώ