Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστών για νέες γυναίκες από το «Άλμα Ζωής»

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα Greece Race for the Cure® 2014 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®, διατίθενται για ένα Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Εξετάσεων σε Νέες Γυναίκες ηλικίας 20-39 ετών. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και έχει ως μήνυμα «Καρκίνος του Μαστού. Μην το αφήνεις στην τύχη!».

Στόχοι Προγράμματος:

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνισθεί κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας για τον καρκίνο του μαστού καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για 11 ημέρες, από τις 2-16 Ιουνίου 2015.

Ραντεβού για εξετάσεις:

Οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 39 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής», για να κλείνουν το ραντεβού τους για τη δωρεάν κλινική εξέταση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Αθήνα 210 4180006, Πάτρα 2610 222274 και Θεσσαλονίκη 2310 285181. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα -Παρασκευή, από Χειρουργούς Μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ). Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο. Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Παράλληλα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για τον Προχωρημένο Καρκίνο Μαστού, τα οποία παρέχουν αναλυτική και εξειδικευμένη ενημέρωση στις ασθενείς με προχωρημένο καρκίνο μαστού, καθώς και στους φροντιστές τους.

Τα Σεμινάρια είναι 2ωρα, στα οποία ειδικός επιστήμονας εμβαθύνει στο εκάστοτε θέμα. Θα διεξάγονται στα γραφεία του Πανελληνίου Συλλόγου, 3ης Σεπτεμβρίου 59, πλησίον Πλατείας Βικτωρίας. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 210 4180006. Για τον Ιούνιο το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ακόλουθη εκδήλωση: 6/6/2015, 10:00 – 12:00

Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου του μαστού και συμμετοχή στις κλινικές μελέτες.

Ενημερώσου για όλα τα νεότερα δεδομένα των θεραπευτικών επιλογών στον προχωρημένο καρκίνο του μαστού, καθώς επίσης και για χρήσιμες πληροφορίες για το τι είναι οι κλινικές μελέτες, ποιος μπορεί να λάβει μέρος σε αυτές και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης: 210 8 253 253.


Σχολιάστε εδώ