Ισπανικό μοντέλο στον ΠΑΟΚ!

Τα δημοσιεύματα από την Καταλονία ανέδειξαν ως φαβορί τον Όσκαρ Περαρνάου για τη θέση που άφησε κενή με την αποχώρησή του ο Ζήσης Βρύζας. Αλλά το ρεπορτάζ έμοιαζε περισσότερο με ρουσφέτι στον νυν τεχνικό διευθυντή της Εσπανιόλ για να του δώσουν διαπραγματευτικά χαρτιά στις συζητήσεις με την τωρινή ομάδα του. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Τόνι Μουνιόθ, με προϋπηρεσία στη Χετάφε. Ο 47χρονος Ισπανός συναντήθηκε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και με τον Γιώργο Σαββίδη, αλλά υπάρχουν ακόμα ανοικτά θέματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Στο θέμα του προπονητή, ο νέος τεχνικός διευθυντής θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αν και στην Τούμπα εκφράζονται απόψεις περί ψήφου εμπιστοσύνης στον Γιώργο Γεωργιάδη. Μόνο που το ισπανικό μοντέλο πήρε κεφάλι στα σχέδια των διοικούντων και ενδεχομένως στον ΓΧ να γίνει πρόταση για να παραμείνει στο επιτελείο του νέου τεχνικού, με μοιρασμένες πιθανότητες να αποδεχθεί την πρόταση ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ ο «δικέφαλος» διοργανώνει σήμερα τη «μέρα ΠΑΟΚ», με τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ασθενείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες. Πρόκειται για έναν θεσμό που έχουν καθιερώσει οι άνθρωποι του «δικεφάλου» εδώ και μερικά χρόνια. Ο φετινός στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν σήμερα περισσότερους από 50 τόνους τροφίμων, που αποτέλεσαν το περσινό επίτευγμα της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ