Θα μείνει ως επίτιμος ο Βενιζέλος!

***

@ Υπάρχει, πάντως, μεγάλη αισιοδοξία, μέχρι του σημείου στελέχη του να ισχυρίζονται ότι στην εκλογή για την ανάδειξη του νέου αρχηγού θα ψηφίσουν από 100.000 μέχρι 150.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ. Αν επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για θαύμα που πολύ δύσκολα θα έκανε ακόμη και η Αγία Βαρβάρα.

@ Ως προς τους μνηστήρες, οι σίγουροι μέχρι στιγμής είναι η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος για άλλη μια φορά, και ελπίζω στο παραπέντε να μην αποσυρθεί, όπως έχει κάμει σε όλες τις προηγούμενες εκλογές με αντάλλαγμα τη δέσμευση για κάποιο πόστο. Ακούγεται ότι θα κατέβει και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σημαία έχει τη μετάλλαξη της παράταξης.

@ Το 90% -για να μην πω όλοι- βλέπει να κόβει το νήμα η κόρη του αξέχαστου οραματιστή και πολύ καλού μου φίλου Γιώργου Γεννηματά. Ήδη είναι κοντά της τα πρώτα ονόματα των καλών εποχών του ΠΑΣΟΚ. Λιβάνης, Λαλιώτης, Τσούρας, Παπαϊωάννου, Γείτονας, Πολυζωγόπουλος, Πρωτόπαπας, Πανταζής και άλλοι πολλοί.

@ Ελεήστε… Στα τρία ευρώ ορίστηκε το… εισιτήριο που θα πρέπει να πληρώσει κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει να ψηφίσει για την εκλογή νέου αρχηγού.

@ Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αποκλείουν σύντομα κοινοβουλευτικές εξελίξεις, που θα πυροδοτήσουν ανατροπές. Τι είδους εννοούν, απάντηση δεν πήρα. Στην αναμονή, επομένως…

@ Και μέσα σε όλα αυτά, ακούω ότι ο φίλος μου, από παλιά, Αλέκος Παπαδόπουλος πρόκειται να ηγηθεί πολιτικής πρωτοβουλίας. Την περιμένω με ενδιαφέρον, θα θυμίσω όμως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είχε δώσει συνέχεια. Μάλλον περιμένει να τον φωνάξουν, αλλά η κλάση του έχει περάσει…


Σχολιάστε εδώ