Άδωνης καλεί «τρόικα»…

Στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι για να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων επικοινωνεί με στελέχη της «τρόικας», προκειμένου, όπως υποστήριξε, να ενημερωθεί αντικειμενικά για το πώς προχωρούν οι συζητήσεις, διότι δεν… πιστεύει όσα λένε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και οι υπουργοί.

Είναι πρωτοφανές ένας έλληνας βουλευτής να δηλώνει δημόσια ότι εμπιστεύεται περισσότερο τους ξένους και όχι την κυβέρνηση της χώρας του. Πόσω μάλλον που οι συγκεκριμένοι ξένοι, με την πολιτική της άγριας λιτότητας που επέβαλαν στην Ελλάδα, οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η δήλωση αυτή ωστόσο δεν εκθέτει μόνον τον κ. Γεωργιάδη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία και την ηγεσία της, η οποία προφανώς δεν νιώθει ότι θίγεται από τα λεγόμενα του βουλευτή. Άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι πέριξ του κ. Σαμαρά έχουν ανάλογες απόψεις με αυτές του Άδωνη. Η αποκάλυψή (παραδοχή) του ότι «επικοινωνεί» με μέλη της «τρόικας» αποκτάει μια επιπλέον διάσταση…


Σχολιάστε εδώ