Παραμένει ο Άλεξ Κάλας στον Άρη και του χρόνου!

Το ερώτημα που απασχολεί τον κόσμο, βέβαια, αφορά το διοικητικό καθεστώς της επόμενης μέρας. Ειδικά εάν ο Άρης μείνει στη Γ’ Εθνική.

Όπως φαίνεται από τις κινήσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο αδερφός του Άλεξ Κάλας σχεδιάζει να κρατήσει το τιμόνι των «κίτρινων». Αρκεί, βέβαια, να του ανάψει το πράσινο φως ο ερασιτέχνης.

Την ίδια ώρα, κάποιοι διακινούν πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις οποίες ο Νίκος Λάσκαρης ενδιαφέρεται και για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ενδέχεται, λοιπόν, να υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων για τον διοικητικό ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την Παρασκευή, πάντως, έκλεισε οριστικά η πόρτα του Άρη για τον Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος περίμενε την επιστροφή των «κίτρινων» στις επαγγελματικές κατηγορίες για να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Αλλά μετά την κοινή απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα ο άλλοτε μεγαλομέτοχος της Βέροιας τέθηκε νοκ άουτ και στο παιχνίδι μένει μόνο ο Κάλας, με πιθανή υποψηφιότητα από τον Λάσκαρη, τον οποίο πάντως αποτρέπουν προσωρινά οι συνεργάτες του να ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο.


Σχολιάστε εδώ