Μου αρέσει να προκαλώ…

Εξομολόγηση του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου:
«Ό,τι λέω και ό,τι μου ξεφεύγει, μου ξεφεύγει ενσυνείδητα. Επομένως είμαι πλήρως ενήμερος των όσων λέω. Είναι κουβέντες σοβαρές και αν είναι λίγο χυδαίες, να τις δεχτούν με τον λιγότερο χυδαίο τρόπο που μπορεί να έχει η κάθε λέξη. Ξέρω ότι μου αρέσει να προκαλώ τους υποκριτές».
(Από τη συνέντευξή του στο «Βήμα» στον Μάκη Προβατά.)

***

* Με τον τίτλο «Περίπατος», ο Βαγγέλης Δούβαλης μας ξεναγεί στη νέα αντίληψη που τρέφει για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Τραγουδιστής γνωστός και από το παρελθόν, σε συνεργασίες του με επώνυμους συνθέτες και στιχουργούς, τώρα αναλαμβάνει ο ίδιος τον προσωπικό του δίσκο και μας πάει περίπατο σε ένα άλλο κλίμα, ιδιόμορφο και γοητευτικό.
Ας τον ακούσουμε.

***

* «Η αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί» ήταν ο τίτλος που έβαλε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ Γιάννης Βούρος στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δίνοντας έτσι το στίγμα της τοποθέτησής του γύρω από τον απολογισμό της θεατρικής περιόδου 2014 – 2015 και τον προγραμματισμό για το 2015 – 2016. Στίγμα που ήταν ευθεία βολή-απάντηση στα δημοσιεύματα εναντίον του.


Σχολιάστε εδώ