Επενδύει 10 εκατ. ευρώ ο Μαρινάκης!

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» προανήγγειλε την κατάκτηση άλλων 20 τίτλων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μάλιστα, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και όχι μόνο ζήτησε νίκη στον τελικό του κυπέλλου, αλλά προανήγγειλε και την ενίσχυση της ομάδας για να υλοποιηθεί το ευρωπαϊκό όραμα του Ολυμπιακού.

Στο περιβάλλον του Μαρινάκη μιλούν για σημαντικές επενδύσεις. Οι πιο μυημένοι στα πράγματα κάνουν λόγο για μεταγραφές που θα φτάσουν σε κόστος τα 10 εκατ. ευρώ. Πέρα, βέβαια, από την απόκτηση κάποιων εξαιρετικών παικτών από την ελληνική αγορά, όπως ο Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού.

Τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν για την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου. Και στις τρεις περιπτώσεις η εντολή του Μαρινάκη είναι να βρεθούν παίκτες με κίνητρο, άρα και μεταπωλητική αξία. Στο πλάνο των «ερυθρολεύκων» έχει περίοπτη θέση και ο Άλαν Πουλίδο. Ειδικά σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός, στον Πειραιά ξέρουν ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση του Μεξικανού, ο οποίος αποκλείεται να δεχθεί να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, όσο και αν προσπαθεί να μας πείσει για την αγάπη του προς τον Γιάννη Κομπότη.


Σχολιάστε εδώ