Δίνει τρελά λεφτά ο Παναθηναϊκός!

Ο 37χρονος Αμερικανός έχει χάσει τη λάμψη του παρελθόντος, αλλά παραμένει ένα μεγάλο όνομα, ειδικά για την Ευρώπη. Επιβεβαιώνει, λοιπόν, τις πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δίνουν τρελά λεφτά για την απόκτηση ενός παίκτη ικανού να δώσει στους «πράσινους» το τρόπαιο του πρωταθλητή. Μετά την απώλεια της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο, το «τριφύλλι» πρέπει να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού για να διατηρήσει τα σκήπτρα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να σπρώξει χρήμα στην αγορά. Με στόχο, βέβαια, να βοηθήσει τον φίλο του και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο Γιαννακόπουλος, βέβαια, έχει αρκετούς μπελάδες να τον ταλαιπωρούν. Η Ευρωλίγκα προανήγγειλε την προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν στον 3ο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ενώ και ο Ολυμπιακός έπραξε ήδη το ίδιο για τη φραστική επίθεση και τις απειλές στον Βασίλη Σπανούλη. Σε συνδυασμό με τα καρφιά του Σταύρου Κοντονή, ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον πρώην μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του «τριφυλλιού».

***

Αφεντικό στον Άρη ο Λάσκαρης

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για τον νέο επενδυτή στην ΚΑΕ Άρης. Ο Νίκος Λάσκαρης, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ελβετία, απέκτησε ήδη το 41% των μετοχών. Τα πρώτα χρήματα μπήκαν στο ταμείο της ΚΑΕ και βγήκαν για να μπουν στους λογαριασμούς παικτών και υπαλλήλων.

Παράλληλα, όμως, έγινε και η πρώτη κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ μια και οι τραυματισμοί των Νέιμικ και Σίμτσακ κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ψηλού.

Ο Δημήτρης Πρίφτης προχώρησε στη συμφωνία με τον Γιώργο Τσιάρα, αλλά ο Λάσκαρης του άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να διαθέσει ένα έξτρα ποσό για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας. Οι διοικούντες την ΚΑΕ, ωστόσο, του συνέστησαν να αποφύγει τα ανοίγματα. Ειδικά ο Λευτέρης Αρβανίτης εμφανίζεται συγκρατημένος και στέλνει το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση: «Προέχει η εξυγίανση της ομάδας και η αποφυγή νέων μπελάδων στο μέλλον». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα μείνει τουλάχιστον έναν χρόνο στο πόστο του ως εγγυητής του πλάνου που εκπονήθηκε όταν έγινε δεκτό το αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99.

Εκείνος έχει υπογράψει και απόλυτα φυσιολογικά θέλει να αποφύγει τις προσωπικές περιπέτειες. Το θετικό για τον Άρη είναι ότι με τον ίδιο τρόπο σκέφτεται και ο Λάσκαρης, ο οποίος απλά επιδιώκει να δει τους «κίτρινους» στον ημιτελικό του πρωταθλήματος.


Σχολιάστε εδώ