Ανδρέα, σε… διέγραψε κι εκείνος ο Παπανικολάου, που τον είχες στο Μαξίμου!

Σε ρόλο… τρομοκράτη του ελληνικού λαού, ως μέλος πλέον του Ποταμιού του Στ. Θεοδωράκη, απηύθυνε μέσω της «Καθημερινής» ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την οποία τον καλεί να παραδοθεί στο Ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών. Αλλιώς πάμε για «εθνική καταστροφή αντίστοιχη του 1922», ενώ «η ανέχεια και η αντικειμενική αδυναμία αστυνόμευσης θα οδηγήσουν σε συνθήκες οιονεί μίνι εμφυλίου πολέμου»!

Τύφλα να ‘χει ο Ξηρός και ο Μαζιώτης μπροστά στον Γιάννη σου, Ανδρέα, που από σκληρός… πρασινοφρουρός κατάντησε πιο ακραίος δεξιός και από τον Άδωνη. Φαίνεται, δε, ότι ντρέπεται, Ανδρέα, για την προϋπηρεσία του κοντά σου, γι’ αυτό και στην επιστολή τρόμου υπογράφει ως «οικονομολόγος – μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού», χωρίς να αναφέρει ότι χρημάτισε διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου!

Α, ρε Ανδρέα, πού τον βρήκες κι αυτόν; Τον πήρες από την αφάνεια, τον έκανες επώνυμο και το «ευχαριστώ» είναι να μην τολμά να πει ότι τον είχες στο Μαξίμου, για να μη χάσει καμιά θέση έτσι και μπει σε καμιά κυβέρνηση ο νέος αρχηγός του Στ. Θεοδωράκης.


Σχολιάστε εδώ