H εμφάνιση επενδυτών αλλάζει τον Άρη

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι συνδετικοί κρίκοι, άλλωστε, άφησαν να εννοηθεί ότι έως το ματς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη «όλα θα έχουν τελειώσει».

Την ίδια ώρα, πάντως, κάποιες διαρροές από την Αθήνα προβληματίζουν έντονα τους φίλους του Άρη. Κυρίως επειδή ενισχύουν τη φημολογία για αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ και ένταξή του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν σε παραγοντικά και δημοσιογραφικά γραφεία, η μεταγραφή θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη των «κίτρινων». Μοιραία γεννάται ένα ερωτηματικό για την αντίδραση του επενδυτή στην περίπτωση που χαθεί το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΚΑΕ, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Από τον Άρη αρνούνται κατηγορηματικά κάθε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον νεαρό φόργουορντ, αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να παρακολουθεί με αγωνία.

Αν, πάντως, ολοκληρωθεί η είσοδος των επενδυτών, θα γίνει σίγουρα μια συζήτηση με τον Βεζένκοφ για επέκταση του συμβολαίου του, με δέλεαρ την προσπάθεια για συμμετοχή στην Ευρωλίγκα μέσω της εξασφάλισης μιας «wild card», την οποία σχεδιάζουν να διεκδικήσουν οι άνθρωποι του Άρη.

***

Η Μπαρτσελόνα θα επανέλθει και για τον Σπανούλη

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Γιώργος Πρίντεζης στη σειρά των αγώνων Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της Ευρωλίγκας τον Απρίλιο. Μόνο που οι Καταλανοί εξακολουθούν να κοιτάζουν προς τον Βασίλη Σπανούλη. Τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» θέλουν να πάρουν στη Βαρκελώνη. Το φλερτ κρατάει από παλιά. Πριν από τη μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου. Αλλά και τη χρονιά που πήραν τον «Παπ», οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα επιχείρησαν να κλείσουν και τον «Kill Bill». Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι επίκειται επιστροφή της «Μπάρτσα» για τον Σπανούλη! Στον Ολυμπιακό, βέβαια, ούτε που το συζητούν. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις το ερώτημα που τίθεται αφορά την επιθυμία του παίκτη. Κάποιοι λένε ότι η δήλωση του Λαρισαίου ύστερα από την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ ήταν και ένα μήνυμα. «Όσο θα είμαστε εδώ», είπε ο Σπανούλης σε μια αποστροφή του λόγου του. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ωστόσο, ούτε που συζητάει για αποχώρηση του αρχηγού και, μάλιστα, έχει διαβεβαιώσει σχετικά και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

***

Ψάχνουν για έναν γκαρντ στον ΠΑΟΚ

Ο Μακ Γκραθ χάθηκε για τον ΠΑΟΚ, αλλά η προοπτική ενίσχυσης του Άρη σε συνδυασμό με την επιθυμία για κατάκτηση της 3ης θέσης όχι μόνο κρατάει στο προσκήνιο το πλάνο για μια μεταγραφή, αλλά λειτουργεί και υπέρ της αύξησης του μπάτζετ. Με την πολύτιμη αρωγή, φυσικά, των χορηγών και του Ιβάν Σαββίδη. Ειδικά ο τελευταίος έχει ενθουσιαστεί από την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ που κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου και διεμήνυσε στον Μπάνε Πρέλεβιτς πως μπορεί να βοηθήσει για μία μεταγραφή, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης ενός περιφερειακού παίκτη, ενός γκαρντ με ικανότητα στη δημιουργία αλλά και στο σκοράρισμα.


Σχολιάστε εδώ