Σφαγή για τη σωτηρία!

Μόνο δύο στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα και γίνεται σφαγή για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Εργοτέλης έγινε η 3η ομάδα που χαιρέτησε την κατηγορία και όλοι ψάχνουν την 4η που θα κατρακυλήσει στη Φούτμπολ Λιγκ ή ακόμα και στη Γ’ Εθνική. Σε πιο δύσκολη θέση εμφανίζεται ο Πανθρακικός, ο οποίος απέτυχε να πάρει άδεια από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Άρα, ακόμα και αν σωθεί φέτος, η ομάδα της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα την επόμενη σεζόν.

Ο Πανθρακικός έχει 37 βαθμούς και αντιμετωπίζει τη Βέροια, που χρειάζεται βαθμούς για να διασφαλίσει τη σωτηρία της, και την αδιάφορη Ξάνθη. Μόνο που στα Πηγάδια επιθυμούν αναμφίβολα να μείνουν μόνοι τους στη Θράκη ως απόλυτο αφεντικό της περιοχής. Συνολικά, πάντως, κινδυνεύουν λίγο-πολύ επτά ομάδες. Η Καλλονή, η Κέρκυρα και η Βέροια που έχουν από 43 πόντους και χρειάζονται άλλον έναν για να εξασφαλιστούν.

Ο Πανιώνιος με 42 χρειάζεται τουλάχιστον έναν πόντο, ενώ ο Λεβαδειακός και ο Πλατανιάς έχουν από 40 και ψάχνουν τουλάχιστον μία νίκη.


Σχολιάστε εδώ