Να διεκδικείς το όνειρο…

Τα λόγια αυτά τα είπε η τραγουδίστρια Μαρία Λατσίνου στο «Βήμα – Πολιτισμός», με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου δίσκου της «Μια Ανάσα Δρόμος».

***

* Την Τετάρτη στις 8 το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «Π. ΤΕΤΣΗΣ – Η αποθέωση του τοπίου – Ζωγραφική 2010-2014» στο «Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη», Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν (Σύνταγμα). Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Η επιμέλεια της έκθεσης είναι του Τάκη Μαυρωτά.

***

* Με αφορμή την κάθε μορφή βίας, το θέατρο «Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη» διοργανώνει το πρώτο θεατρικό Φεστιβάλ 10 έργων τρόμου, που θα δώσει την ευκαιρία σε 21 θεατρικές ομάδες σύγχρονων δημιουργών να αποδώσουν με τα δικά τους εκφραστικά μέσα και τη δική τους ματιά το κοινωνικό αυτό φαινόμενο.

***

Μια δοκιμή αξίζει…

* Αν βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας ή εργάζεστε κάπου εκεί και θέλετε να φάτε κάτι πρόχειρο ή για μεσημέρι, ή να πιείτε έναν καφέ με την παρέα σας, δοκιμάστε ένα όμορφο και φιλικό μαγαζί που άνοιξε πρόσφατα στη γωνία Ακαδημίας 37 και Ομήρου, το «Zoe’s Premium / Latteria». Έχει ελληνική κουζίνα με πιάτα ημέρας, χειροποίητες πίτες και χίλια δυο είδη, σε τιμές της… εποχής! Το τηλέφωνο είναι 213 03 44 023.


Σχολιάστε εδώ