Η μουσική παντρεύτηκε τη μόδα…

Την έναρξη της φετινής διοργάνωσης σηματοδότησε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, με σέξι σκηνική παρουσία!

Αλλά και η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, η Αμαλία, περπάτησε στην πασαρέλα και η ομορφιά της μάγεψε το κοινό, που θυμήθηκε τις θρυλικές μέρες της μητέρας της στα καλλιστεία.

Συγκλονιστικές ήταν και οι καλλίγραμμες Shaya και Courtney, οι οποίες με δημιουργίες των σχεδιαστών Natar Georgiou μάς έστειλαν απευθείας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου ερμηνεύοντας το «Take Me to Church» απέδειξε γιατί η χώρα μας τη στέλνει φέτος στη Eurovision της Αυστρίας, ενώ οι Vegas φορώντας ρούχα BSB μάς ταξίδεψαν στη δεκαετία του ’60.

Ο Ιωάννης Ρουμελιώτης, ένας νέος σχεδιαστής, μας συστήθηκε μέσω του τραγουδιστή Stan. Οι δημοσιογράφοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περπατάει με νυφικό στην πασαρέλα… Σίγουρα ξέρει να προκαλεί! Οι δημιουργίες της Celia Kritharioti εξαιρετικές, με τους Boys n Noise στα καλύτερά τους. «Καταπληκτικά» τα πήγε και ο Νίνο με το νέο ομώνυμο τραγούδι του, που ξεσήκωσε τον κόσμο, ενώ η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στη σκηνή με τα λικνίσματά της.

Σούπερ σαγηνευτικές, με βάδισμα γαζέλας, οι Λάουρα Νάργες, Μαρία Κορινθίου, Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη, Όλγα Λαφαζάνη και Ελένη Τσολάκη.

Το 5ο Madwalk θα προβληθεί τηλεοπτικά από το κανάλι τoυ Alpha την Τρίτη 12/5 στις 22.30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθεί για τη στήριξη του προγράμματος «Στέγη για τη Μητέρα και το Παιδί». Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της βραδιάς που με αυτήν την πρωτοβουλία στηρίζουν την ελληνική βιομηχανία μόδας.


Σχολιάστε εδώ