Δίνουν τα ρέστα τους οι νταβατζήδες!

Πρόκειται για ένα ποσό που φθάνει στα 27.000.000 ευρώ. Το χειρότερο, όμως, είναι η απόφαση της κυβέρνησης να βγάλει σε δημόσια δημοπρασία τις τηλεοπτικές άδειες και όποιος προσφέρει το μεγαλύτερο μίσθωμα να πάρει τη συχνότητα που τον ενδιαφέρει. Αν υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από τους σημερινούς καναλάρχες να χάσουν το κανάλι που κατέχουν εδώ και 15 χρόνια.

Τους φταίνε οι… παπάδες!

Πέρα από την τηλεοπτική προβολή των θέσεών τους και των αιτημάτων τους, σε μια επιχείρηση επηρεασμού της κοινής γνώμης υπέρ τους, οι νταβατζήδες έχουν περάσει στην αποδόμηση του αρμόδιου για τα ΜΜΕ υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά. Τα «Νέα» έγραφαν στο κύριο άρθρο τους ότι «νέοι παπάδες του Αλέξη Τσίπρα επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τα παλιά ευαγγέλια», ενώ ο «Βηματοδότης» ότι «οι δικοί του δεν τον λογαριάζουν (τον Παππά), και εκεί στα υπόγεια του Μαξίμου τον θεωρούν αφερέγγυο, ρηχό και χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη»!

Το… μήνυμα, βέβαια, το πήρε ο υπουργός Επικρατείας, που είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Τσίπρα. Μόνο που, όπως έλεγε στους δικούς του, δεν… κωλώνει.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο πόλεμος έχει αρχίσει. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια.


Σχολιάστε εδώ