Τα δύο κρυφά χαρτιά του Σφαιρόπουλου για το Φάιναλ Φορ!

Ξέρει, λοιπόν, ο Σφαιρόπουλος τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι Μίλος Τεόντοσιτς, Αντρέι Κιριλένκο, Σάσα Καούν και Αντρέι Βοροντσέβιτς.

Γι’ αυτό και προετοιμάζει ειδικά συστήματα για να πετύχει την εξουδετέρωσή τους. Ακόμα και τον Βασίλη Καβαδά και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη σκέφτεται να ρίξει στη μάχη ο προπονητής της ελληνικής ομάδας για να αντιμετωπίσει τα τεράστια κορμιά των Ρώσων. Μπορεί να ζήτησε ο Βασίλης Σπανούλης κάποιες ώρες χαλάρωσης πριν αρχίσει να σκέφτεται την ΤΣΣΚΑ, αλλά ο Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά από το πρωί της Παρασκευής.

***

Μέχρι τον Ιούνιο τελειώνει ο Ιβάν με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Τη βεβαιότητα ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα αποκτήσει άμεσα το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του «δικεφάλου» έχουν ανοικτό κανάλι επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. «Όταν ολοκληρωθεί η εξόφληση των χρεών, θα κινηθεί και για την απόκτηση των μετοχών στην ΚΑΕ», διαβεβαίωνε ο Γαλατσόπουλος τους συνεργάτες του αλλά και οπαδούς της ομάδας που αγωνιούν για την επόμενη μέρα. «Μας έχει βοηθήσει σημαντικά και ξέρουμε τις σκέψεις του», λένε στην ομάδα μπάσκετ.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Σαββίδης στο νυν επιτελείο της ΚΑΕ. Θα τους διατηρήσει όλους στα πόστα τους και μαζί τους θα πορευθεί, τουλάχιστον την πρώτη χρονιά. Το ίδιο ισχύει και για τον Σούλη Μαρκόπουλο, τη στάση του οποίου εκτιμάει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

***

Τα κλειδιά του ΠΑΟ δίνονται στον Παππά!

Έστω και αργά, ο Νίκος Παππάς είδε τις προσπάθειές του να δικαιώνονται! Ο διεθνής γκαρντ εξελίχθηκε σε ηγέτη του Παναθηναϊκού και επιβραβεύθηκε για την απόδοσή του με την επέκταση του συμβολαίου του. Στο πρόσωπό του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει τον ηγέτη του «τριφυλλιού» τα επόμενα χρόνια και όπως λένε στο ΟΑΚΑ «τον άνθρωπο που θα διαγράψει εντελώς τον Βασίλη Σπανούλη από τη συνείδηση του κόσμου».

Είναι πρόδηλη η πικρία των «πράσινων» για την επιτυχία του Ολυμπιακού, που προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ, όμως αναδεικνύουν και την εκτίμηση που τρέφουν στο ταλέντο του Παππά και στη διαρκή διάθεσή του για βελτίωση.

«Μαζί με τους Μποχωρίδη, Λούντζη και Κόνιαρη θα γίνουν η τετράδα των Διαμαντίδη, Σπανούλη, Χατζηβρέττα και Καλαϊτζή», λένε στον Παναθηναϊκό. Μόνο η προσθήκη ενός ξένου τύπου Σισκάουσκας ή Γιασικεβίτσιους λείπει από το παζλ για να γίνει η περιφέρεια του «τριφυλλιού» εφάμιλλη με εκείνη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας.


Σχολιάστε εδώ