Στʼ αυτί…

* Σε ρυθμούς καλοκαιριού! Η γοητευτική Κλέλια Ρένεση έχει κλέψει καρδιές ως λατίνα Κάρμεν στην κωμική σειρά του Mega «Μοντέρνα Οικογένεια» και οι υπεύθυνοι του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού τής έκαναν μια άκρως καλοκαιρινή πρόταση. Το κανάλι της Μεσογείων θα συνεχίσει την εκπομπή «Golden Barista», τον διαγωνισμό για τον καλύτερο barista της χρονιάς. Η Κλέλια, λοιπόν, θα μας γνωρίσει τους καλύτερους μπάρμαν της Ελλάδας, που ξέρουν να δημιουργούν τα πιο εύγευστα κοκτέιλ και τα πιο δροσερά ποτά!

* Στα καλλιστεία την περιμέναμε, στις «Γυναίκες της Χρονιάς» θα δούμε τελικά τη Ζέτα Μακρυπούλια. Για μία ακόμη φορά θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα είναι guest στην ξεχωριστή αυτή βραδιά. Το Sigma TV Κύπρου και το E-TV θα παρουσιάσουν την Τρίτη 28 Απριλίου στις 21.20 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την εκδήλωση, στην οποία θα βραβευθούν οι Κύπριες που διακρίθηκαν το 2014.

* Τη ζωή του Νίκου Ξυλούρη μέσα από τα μάτια της συζύγου του Ουρανίας θα παρακολουθήσουμε σήμερα στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, μέσα από τον φακό της ΝΕΡΙΤ, στις 15.30.

* Μια γροθιά έγιναν Alpha, δημοφιλείς καλλιτέχνες και Κοινωνικά Παντοπωλεία! Με τα πιο casual ρούχα τους και το πιο όμορφο χαμόγελό τους, ξεχύθηκαν με ένα χαρτόνι στο χέρι που έγραφε «Πες ”ΟΧΙ” στην πείνα μ’ ένα SMS» σε Γκάζι, Κεραμεικό, Θησείο, Μοναστηράκι, Πετράλωνα και στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιάς Αγοράς.

Οι Αντώνης Αντωνίου, Παναγιώτα Βλαντή, Πάνος Βλάχος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Στέλιος Μάινας, Ηλίας Μελέτης, Παύλος Ορκόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, μας προτρέπουν μέσα από δεκαέξι τηλεοπτικά βίντεο να στηρίξουμε «αυτόν που δεν έχει» μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «Προσφέρω».


Σχολιάστε εδώ