Κίνδυνο υποβιβασμού αντιμετωπίζει η Βέροια

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις απολογίες των εμπλεκομένων και από τη δυνατότητά τους να αντικρούσουν όσα τους προσάπτουν ένας προπονητής και δύο ποδοσφαιριστές. Στις ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, πάντως, ήδη ετοιμάζονται προκειμένου να στριμώξουν νομικά τη Βέροια και να την ωθήσουν στον γκρεμό της Φούτμπολ Λιγκ.

Υπάρχει, πάντως, ένα θέμα εδώ. Στην ανάκριση εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες. Οπότε μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν κυρώσεις προς κάθε κατεύθυνση, αν και στην ΕΠΟ οι δύο ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς αρνούνται να ακούσουν τα κελεύσματα της ποινικής δικαιοσύνης και εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα. Παράλληλα συγκεντρώνουν στοιχεία και για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Φέρεται να χρωστάει σε πρώην παίκτες και προπονητές, που ζήτησαν την ενεργοποίηση ποινών. Εάν τελικά αληθεύουν τα στοιχεία που συγκεντρώνουν στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ, τότε μπορεί να σωθεί και ο Εργοτέλης. Κατά μια περίεργη σύμπτωση, το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΣ και η Βέροια φέρονται να τραβάνε τον δικό τους δρόμο που είναι αντίθετος από εκείνον που ακολουθούν όσοι εξακολουθούν να επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Με τον ΠΑΣ, πάντως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η ομάδα της Ηπείρου έχει χτίσει σημαντική διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να της αφαιρεθούν πολλοί βαθμοί για να την προσπεράσει ο Εργοτέλης, για τον οποίο πολλοί ενδιαφέρονται και θέλουν να τον κρατήσουν στη Σούπερ Λίγκα. Η εβδομάδα που έρχεται μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις εξελίξεις. Ο ανακριτής θα ολοκληρώσει τις κλητεύσεις και μέσα από την παραλαβή των απολογιών θα επιβάλει και τις πρώτες κυρώσεις. Το έπραξε ήδη με περιοριστικούς όρους σε τρία μέλη πειθαρχικών επιτροπών και ενδεχομένως να ακολουθήσει την ίδια τακτική και με άλλους εμπλεκόμενους. Οπότε μπορεί να έρθουν τα πάνω-κάτω και να καθυστερήσει σημαντικά η επικύρωση της βαθμολογίας και άρα η οριστικοποίηση της παραμονής στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Σχολιάστε εδώ