Στον «πρωινό καφέ» παίρνονται κρίσιμες αποφάσεις

Ο «πρωινός καφές», που καθιερώθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, συνεχίζεται. Και τον καφέ -που συνήθως είναι πολύ πικρός- μαζεύονται να τον… πιουν τα μέλη της ομάδας του Μαξίμου, Νίκος Παππάς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Θόδωρος Μιχόπουλος, και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κατά περίπτωση, ανάλογα με το θέμα που συζητείται, μετέχουν ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, ο γραμματέας της ΚΟ Χρήστος Μαντάς, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης και οι αρμόδιοι για κάθε θέμα υπουργοί, ενώ υπάρχει και η σκέψη να συμμετέχουν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Και μια και περί Μαξίμου ο λόγος, να σας πω ότι επικεφαλής του ιδιαίτερου γραφείου του πρωθυπουργού είναι η Κωνσταντίνα Κιντώνη, από τις πιο έμπιστες συνεργάτιδες του Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, θέση οικονομικού συμβούλου στο Μαξίμου έχει ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης Φραγκίσκος Κουτεντάκης, ο οποίος είναι ο… τοποτηρητής του πρωθυπουργού στη διαπραγμάτευση.

Να σημειώσω ότι ο κ. Κουτεντάκης ανήκει στην «ομάδα των τριαντάρηδων».


Σχολιάστε εδώ