Οι ματιές σε Σάρας από Παναθηναϊκό

Επίσης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά αποδεκτός και στην παγκόσμια κοινωνία του αθλήματος, πέρα, βέβαια, από τη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, χάρη, μεταξύ άλλων, και στην ελληνίδα σύζυγο και τα παιδιά που απέκτησε στη χώρα μας.

Εκφράζεται, βέβαια, και άλλη άποψη στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την τελευταία, οι «πράσινοι» θα γευτούν την επόμενη σεζόν τους καρπούς της δουλειάς που έκανε φέτος ο Ιβάνοβιτς. «Και στη Λαμποράλ από τον δεύτερο χρόνο άρχισε να αποτυπώνεται στο παρκέ η δουλειά του», λένε οι υποστηρικτές του Μαυροβούνιου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφουγκράζεται και τις δύο τάσεις, αλλά παραμένει αναποφάσιστος. Γέρνει, καταπώς λέγεται, προς την πλευρά του Σάρας, αλλά δίχως να ‘χει ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες του. Πολλά θα εξαρτηθούν από τους εντός έδρας αγώνες με την ΤΣΣΚΑ. Αν παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός την ίδια εικόνα με τους αγώνες της Μόσχας, δύσκολα θα αποφύγει ο Ιβάνοβιτς το ταμείο ανεργίας.

***

Παίζει μπάλα η ΑΕΚ με ΕΟΚ και ΦΙΜΠΑ

Έχουν μπερδευτεί οι οπαδοί της ΑΕΚ με την επιλογή της ΚΑΕ για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς τη μία μέρα ακούν για την Ευρωλίγκα και την επομένη για το Γιούροκαπ. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Σταύρος Δουβής έχουν επιλέξει προσωρινά το Γιούροκαπ. Εκτός και αν τελικά δημιουργήσει η ΦΙΜΠΑ τη δική της Ευρωλίγκα. Τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα προχωρήσουν σε άμεση συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία. Μαζί της, άλλωστε, διατηρούν εξαιρετική επικοινωνία, ενώ το ίδιο ζεστή είναι και η σχέση τους με την ΕΟΚ. Οπότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί γιατί μπορεί να βρεθεί ξαφνικά μία wild card για την «Ένωση» από την Ευρωλίγκα.

Στο μεταγραφικό παζάρι, το όνομα του Μαριάνοβιτς βγήκε στο προσκήνιο. Αλλά πρώτη επιλογή για τον παρτενέρ του Μενσά – Μπονσού παραμένει ο Γιάννης Μπουρούσης. Αρκεί, βέβαια, να αποφασίσει ο έλληνας σέντερ να επαναπατριστεί.

***

Οι μπελάδες για τον ΠΑΟΚ με Κούβελα!

Για σταθερά βήματα του ΠΑΟΚ προς την εξυγίανση μίλησαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΚΑΕ οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Είναι αλήθεια ότι η ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης μπήκε σε ένα δύσβατο μονοπάτι και απέφυγε τη διάλυση παρά τα όσα αποθαρρυντικά ακούγονταν πριν από τρία χρόνια. Παράλληλα δημιούργησε και μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία παίζει πολύ συχνά στα όριά της, δηλαδή στο ταβάνι της. Ήρθε, ωστόσο, ο Δημήτρης Κούβελας και αμφισβήτησε ευθέως το πλάνο εξυγίανσης. Με συνέπεια να δημιουργηθούν μπελάδες για τους διοικούντες την ΚΑΕ σε μια περίοδο που οι παράγοντες και ο Σούλης Μαρκόπουλος προσπαθούν να ψήσουν τον Μακ Γκραθ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να ενισχύσει την προσπάθεια για κατάκτηση της 3ης θέσης.


Σχολιάστε εδώ