Κόντρα μέχρι τελικής πτώσης του ΠΑΟ με τον Μποροβήλο!

Επιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος για την ανάγκη παραίτησης του Γιώργου Μποροβήλου από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας επειδή ο αντιεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Πούλιος πρότεινε την παραπομπή του σε δίκη. Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» υπέβαλε το αίτημά του και προφορικά, ενώ το συμπεριέλαβε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

«Για λόγους αρχής, ευθιξίας, αλλά και για τον ελάχιστο σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο, ο κ. Μποροβήλος οφείλει να παραιτηθεί, καθώς αιμορραγεί η ηθική του ακεραιότητα και δεν μπορεί να ηγηθεί της διοργάνωσης ενός έντιμου πρωταθλήματος. Ως κατηγορούμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων -μπορεί να φέρει το τεκμήριο της αθωότητας-, όμως η αλαζονική επιμονή του να «δεθεί» στην καρέκλα του προέδρου δεν δείχνει υψηλά στάνταρ αυτοσεβασμού», ανέφεραν οι «πράσινοι», αλλά συνάντησαν τη σθεναρή αντίδραση του Μποροβήλου.

«Δεν παραιτούμαι», είπε ο άλλοτε διαιτητής στον Αλαφούζο. Μόνο που ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει να φέρει το θέμα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Όχι μόνο μία φορά, αλλά απανωτές. Σχεδιάζουν, μάλιστα, οι «πράσινοι» να προσβάλουν τη μία απόφαση μετά την άλλη.

Στηρίζει η ΕΠΟ!

Την ίδια τακτική με τον συνεταιρισμό ακολουθούν και στην ΕΠΟ. Η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό όλων των διαιτητών που κλήθηκαν σε απολογία από τον Γιώργο Ανδρεάδη, για να δείξουν στον ειδικό ανακριτή ότι παραμένουν ενωμένοι και με πίστη στο τεκμήριο της αθωότητας. Έτσι, ο Ιωαννίδης μπήκε ως πρώτος στον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Σπάθας, Αμπάρκιολης και Σπάθας ορίστηκαν ως τέταρτοι σε άλλα ματς της 31ης αγωνιστικής.


Σχολιάστε εδώ