Τον Ιούνιο φεύγουν και οι δύο…

Έχουν αρχίσει να βάζουν στοιχήματα. Ότι μετά τον Ιούνιο ο Πανούσης θα την κάνει. Το λέει, μάλιστα, και συνάδελφός του εν τω πανεπιστημίω, που ισχυρίζεται ότι ξέρει πώς αντιδρά ο Γιάννης. Μέχρι τον Ιούνιο θα παραμείνει στο υπουργείο.

Κάτι ανάλογο κυκλοφορεί και για τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον καθηγητή της Νομικής Νίκο Παρασκευόπουλο. Τέτοια πίεση από τη φύση τους δεν την αντέχουν. Και η διέξοδος είναι η αποχώρηση.

Υπάρχει και τρίτος…

Έλα, όμως, που εμένα οι πληροφοριοδότες μου μου λένε ότι υπάρχει και τρίτος που μετά τον Ιούνιο θα αποχαιρετίσει την πολιτική σκηνή. Στον Αντώνη Σαμαρά αναφέρονται. Ότι στα μέσα του καλοκαιριού θα κάνει λογαριασμό και τότε θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει αύριο γι’ αυτόν. Θα παραδώσει το μαγαζί και θα βγάλει από πάνω του το άγχος για τα 170.000.000 ευρώ που χρωστάει στις τράπεζες η ΝΔ. Ποσό που είναι αδύνατον να πληρωθεί στον αιώνα τον άπαντα. Ανάλογο είναι το πρόβλημα και στο ΠΑΣΟΚ, μόνο που χρωστάει κάπως λιγότερα, κάπου 150.000.000 ευρώ, αλλά κανένας λεφτάς δεν φαίνεται στον ορίζοντα…


Σχολιάστε εδώ