Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@Από τους ελάχιστους αισιόδοξους για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι η Φώφη Γεννηματά, η οποία «παλεύει» με αξιώσεις για την ηγεσία του κόμματος μέσα από τις διαδικασίες που -τυπικά, τουλάχιστον- έχουν δρομολογηθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ενδεικτικός της αισιοδοξίας της είναι ένας σύντομος διάλογος που είχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής με τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Χ. Αθανασίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής.

Η κ. Γεννηματά, η οποία είχε και άλλες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις την ώρα που ξεκινούσε η συνεδρίαση της Επιτροπής, έφτασε λίγο καθυστερημένη στις εργασίες της Επιτροπής, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη για αυτή την καθυστέρηση. «Συγγνώμη, αλλά είμαστε λίγοι οι βουλευτές και ταυτόχρονα έχουμε υποχρεώσεις», είπε η κ. Γεννηματά.

Για να λάβει την απάντηση από τον Χ. Αθανασίου: «Σύντομα θα γίνετε περισσότεροι». Οπότε η κ. Γεννηματά ξαναπήρε την πάσα, λέγοντας: «Συμφωνώ, κύριε Αθανασίου, και εργάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση».


Σχολιάστε εδώ