Η κάψα των οπαδών του ΠΑΟ για Πατέρα!

Ο Πατέρας, βέβαια, δεν έχει δώσει δείγματα γραφής για τις προθέσεις του. Αλλά το αυξημένο ψηστήρι από τον Αλαφούζο, σε συνδυασμό με τη διάθεσή του να πάρει τη ρεβάνς για όσους τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου το 2011, ασφαλώς και δημιουργεί προϋποθέσεις επιστροφής. Παίζει ρόλο και η παρότρυνση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τον θέλει αρωγό του στην προσπάθειά του για να σπάσει την κόκκινη κυριαρχία.

Παρά την αβεβαιότητα για τα σχέδια του Πατέρα, ο Αλαφούζος συνέχισε να τρέχει το πρόγραμμά του. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ προχώρησε στην επέκταση συμβολαίου με τον Διαμαντή Χουχούμη, αλλά κυρίως με τον Γιάννη Αναστασίου. Στον έλληνα τεχνικό, μάλιστα, δόθηκαν διαβεβαιώσεις για ικανοποίηση των μεταγραφικών αιτημάτων του. Τι έχει ζητήσει ο Αναστασίου; Σίγουρα έναν ικανό αμυντικό μέσο, με δυνατότητα να κάνει τη διαφορά είτε σε σχηματισμό με δύο κόφτες είτε μόνος του με την προώθηση του Λαγού στην αριστερή πλευρά του ρόμβου.

Παράλληλα, ο Αναστασίου θέλει και έναν επιτελικό μέσο. Έστω και αν στο Κορωπί εκτιμούν ότι τον συγκεκριμένο ρόλο μπορεί να τον παίξει και ο Σωτήρης Νίνης, τον οποίο περιμένουν σαφώς βελτιωμένο την επόμενη σεζόν μέσα από το πρόγραμμα εκγύμνασης που θα του δοθεί το καλοκαίρι.


Σχολιάστε εδώ