Επικοινωνιακή εκστρατεία από τον ΠΑΟΚ

Εκείνοι που ξεσάλωσαν, βέβαια, ήταν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, ακόμα και κάποιοι που τα προηγούμενα χρόνια υπόσχονταν στον επιχειρηματία κάθε δυνατή βοήθεια για να απεμπλακεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Στα απόνερα των αντιδράσεων απέδωσαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και το χακάρισμα των συζητήσεων που είχαν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ο Σαββίδης και η Μαρία Γκοντσάρεβα, το δεξί του χέρι στη Θεσσαλονίκη. Η αποκάλυψη για τους χάκερ σήμανε συναγερμό στην Τούμπα και από την ΠΑΕ έστειλαν το μήνυμα περί προσφυγής στη δικαιοσύνη εάν δημοσιευθεί έστω και ένα έγγραφο της προσωπικής αλληλογραφίας μεταξύ των δύο συνεργατών. Παράλληλα στον ΠΑΟΚ δόθηκε εντολή για μια επικοινωνιακή εκστρατεία που θα καταστήσει σαφές το δίκιο που θεωρούν ότι έχουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με βασικά επιχειρήματα την πολύπλευρη δραστηριότητα που έχει η ΠΑΕ την τριετία του Σαββίδη, αλλά και το γεγονός ότι τα χρέη είχαν μπλοκαριστεί μέσω προσφυγών στα διοικητικά δικαστήρια.

«Εμείς θα είχαμε πληρώσει εξαρχής τις υποχρεώσεις μας και δεν θα είχαν επιβληθεί πρόστιμα ή προσαυξήσεις», υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, επιμένουν ότι μαζί με τα 10,5 εκατ. ευρώ «θα έχουμε δώσει συνολικά 30 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο και τα Ταμεία». Η εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Είναι σαφές ότι ο Σαββίδης ενδιαφέρεται για τη στάση της κοινής γνώμης και θέλει να πείσει για το δίκαιο των αιτημάτων του επειδή στοχεύει σε μια σειρά επενδύσεων και αντιλαμβάνεται ότι με κόντρα τον απλό κόσμο δύσκολα θα μπορέσει να χτίσει κανάλι σωστής και διαρκούς επικοινωνίας με την κυβέρνηση.


Σχολιάστε εδώ