Τα ρέστα του ο Μελισσανίδης για την «Αγιά Σοφιά»

Το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί μία καθοριστική συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ο Άρης Βασιλόπουλος θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Το υπουργείο Παραγωγικής ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης ή κάποιος από τους συνεργάτες του. Επίσης μπορεί να υπάρξει εκπροσώπηση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ από την ΑΕΚ θα βρεθεί και άνθρωπος της ερασιτεχνικής και της Δικέφαλος 1924, αλλά και της εταιρείας που ασχολείται με το γήπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πλέον ένα σημαντικό χαρτί στα χέρια τους εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από το ΣτΕ που θέλουν την Ολομέλεια να απέρριψε όλες τις προσφυγές για αντισυνταγματικότητα του νόμου που άναψε πράσινο φως στην κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς». Διότι πολύ απλά δεν μπορεί πλέον ο δήμος να μπλοκάρει τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

«Αν μπουν οι μπουλντόζες, τότε δεν μας σταματάει τίποτα», λένε στην ΑΕΚ. Και ίσως να έχουν δίκιο. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Άρης Βασιλόπουλος ετοιμάζει την απάντησή του με πρόταση που θα περιλαμβάνει μικρότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο, κλειστό μπάσκετ, αλλά και πισίνα για τη δημιουργία κολυμβητικού τμήματος και χρήσης από τους δημότες. Ο δήμαρχος φέρεται έτοιμος να εγγυηθεί την καταβολή των 20 εκατ. ευρώ που έχουν δεσμευθεί από την Περιφέρεια Αττικής για να αρχίσουν τα έργα. Με προφανή στόχο να βρει υποστηρικτές του πλάνου εντός ΑΕΚ και έτσι να περιορίσει τη δυναμική του Μελισσανίδη. Οπότε ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο νικαιώτης επιχειρηματίας παίζει πλέον τα ρέστα του με την «Αγιά Σοφιά» και σύντομα πρέπει να παρουσιάσει πρόοδο σε όλους τους τομείς διότι διαφορετικά θα αρχίσει να χάνει υποστηρικτές των σχεδίων του.


Σχολιάστε εδώ