Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!

Επτά χρόνια τώρα παρέχει έγκυρη επιστημονική ενημέρωση με γλώσσα απλή και κατανοητή σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών της υγείας που αφορούν τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, τους έφηβους και τους ηλικιωμένους. Αρθρογραφούν εκλεκτοί επιστήμονες από τον χώρο της Ιατρικής και του Φαρμάκου, πολλοί εκ των οποίων απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση, αφού ηγούνται ή συμμετέχουν σε πανευρωπαϊκά ή παγκόσμια όργανα, που καθορίζουν τις κατευθυντήριες οδηγίες για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Όλα αυτά τα επτά χρόνια δεν είναι λίγα τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα που έχουμε δεχθεί από απλούς και επώνυμους ανθρώπους, από επιστήμονες διεθνούς φήμης και ανθρώπους της γειτονιάς και του χωριού, από την Κρήτη μέχρι τη Μακεδονία, από την Κεφαλονιά μέχρι τη Λέσβο.

«Μετακόμισα και έχασα κάποια τεύχη, μπορείτε να μου τα στείλετε;» ή «Αγόρασα το ʽʽΠΑΡΟΝʼʼ, αλλά ο ξάδελφος μου έβγαλε το ιατρικό ένθετο και το πήρε σπίτι του, μπορείτε να μου το ξαναστείλετε, γιατί το συγκεκριμενο φύλλο έχει πλέον αποσυρθεί απο την περιοχή;», είναι μερικές από τις εκατοντάδες συνομιλίες που είχαμε κατα καιρούς με αναγνώστες μας. Συνομιλίες που μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε την ίδια ποιότητα ενημέρωσης κόντρα στην οικονομική κρίση.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι σήμερα με την κυκλοφορία του 84ου τεύχους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την μεγάλη τους αγκαλιά, τους αρθρογράφους μας γιατρούς, φαρμακοποιούς και θεραπευτές για το υψηλό επίπεδο των κειμένων που μας δίνουν, τις επιστημονικές ιατρικές εταιρείες και τους φορείς υποστήριξης ασθενών για τη στενή συνεργασία τους, καθώς και τις φαρμακευτικές εταιρείες που χωρίς τη δική τους στήριξη δεν θα ήταν εφικτή αυτή η έκδοση.

Μάκης Κουρής

Άρης Μπερζοβίτης


Σχολιάστε εδώ