Πιάνουν δουλειά οι εισαγγελείς

* Τι εννοούμε; Για παράδειγμα, υπήρξε μεγάλο σκάνδαλο με νοσοκομείο στο οποίο δόθηκε συγχωροχάρτι με τροπολογία που πέρασε νύχτα… Λίγη υπομονή και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν. Και από κει και πέρα οι εισαγγελείς έχουν τον λόγο…

* Να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω νοσοκομείο πρόσωπα κύρους, όπως, π.χ., νομικοί σύμβουλοι, λαμβάνουν αμοιβές χωρίς καν να παρίστανται…

***

>Μεγάλη, μαθαίνουμε, είναι η σύγκρουση μεταξύ των υπουργών Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη και Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη. Κάτι οι αρμοδιότητες που δεν έχουν μοιραστεί όπως κάποιοι θα ήθελαν, κάτι η κακή χημεία μεταξύ οικολόγων και ριζοσπαστών της Αριστεράς, σύντομα δημιουργήθηκαν αντίπαλα στρατόπεδα.

>Η σύγκρουση ξέσπασε όταν ο Π. Λαφαζάνης διαμαρτυρήθηκε στον Αλέκο Φλαμπουράρη επειδή οι αρμοδιότητες του υπουργείου του θα πήγαιναν στους Οικολόγους. «Μα, ρε Πάνο, ποιο υπουργείο να πάρουν οι Οικολόγοι πέρα από αυτό του Περιβάλλοντος;», ρώτησε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού. Όμως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και συνεχίζει τον… αγώνα για ένα κεντρικά διοικούμενο υπουργείο.

>Άσε που δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους «Πράσινους» για τους οποίους λέει ότι σε άλλες εποχές φλέρταραν και με τον παπανδρεϊσμό.

>Μεγάλης κλίμακας έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για επίορκους εφοριακούς. Περισσότερα σύντομα, κάντε λίγη υπομονή…

Έχει στην… υπηρεσία του

>Μπορείς να είσαι πρώην υπουργός, πρώην βουλευτής και ακόμα να απασχολείς επειδή πέρασες από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης πέντε αστυνομικούς; Ποιος είναι; Εκλέγεται σε μεγάλο νησί. Τέτοιες, πάντως, συμπεριφορές είναι που στοίχισαν στη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Συμπεριφορές αυτοκρατορικές αλλά και… αυτοκαταστροφικές. Γιατί καλά τα μεγαλεία και οι φρουρές, όμως οι αστυνομικοί πρέπει να βρίσκονται στους δρόμους.

>Υπουργός – σελέμπριτι, διευθυντής – ποιητής; Κι όμως τα πάντα γίνονται σε αυτόν τον τόπο. Αρκεί το κόμμα να είναι καλά.


Σχολιάστε εδώ