Η συνταγή της διαφήμισης

***

* Τρεις συνοδοιπόροι για τη Μαρία! Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία για τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1, που θα πάρει θέση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μετά το Πάσχα. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου ψάχνουν για τρία άτομα που θα πάρουν μέρος στην παραγωγή μαζί με την οικοδέσποινα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που δοκιμάζονται είναι οι: Ησαΐας Ματιάμπα, Βάσω Κολλιδά, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Κώστας Δόξας, Γιώργος Δάσκαλος, Μαντώ Γαστεράτου, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Γεωργία Ευσταθίου ενώ θα ακολουθήσει και άλλο δοκιμαστικό.

* Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά έχει εξελιχθεί για το Mega η Ζέτα Μακρυπούλια. To κανάλι, έχοντας πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα για το πανάκριβο μουσικό ξένο τάλεντ σόου «Rising star», δεν μπορεί να κάνει πίσω. Βλέποντας τα 45άρια στην τηλεθέαση του «The voice» -στα νεανικά μερικές φορές αγγίζουν και τα 50άρια- το κανάλι της Μεσογείων θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τον ΑΝΤ1 και να βγει με τη φιλόδοξη παραγωγή από τον Οκτώβριο. Ο σταθμός προσέγγισε ξανά την παρουσιάστρια και της ζήτησε να μιλήσουν διεξοδικά για όλα.

* Με τον φόβο του Σπύρου Παπαδόπουλου λόγω της απήχησης της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον Alpha, που κυριολεκτικά πετάει σε τηλεθέαση, το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega «Ελλάδα σ’ αγαπώ» θα ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα 13 Απριλίου – αντί για το Σάββατο 28 Μαρτίου. Οι φήμες θέλουν το κανάλι να κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την ημέρα μετάδοσης του τηλεπαιχνιδιού μεταφέροντάς το τη Δευτέρα, αφού πιστεύουν ότι η δυναμική που δίνει η σειρά «Κάτω Παρτάλι» θα εκτινάξει και το τηλεπαιχνίδι.

* Ποικιλοτρόπως το ψάχνει το Star Channel για να δημιουργήσει την πιο εμπνευσμένη εκπομπή μαγειρικής καθώς τα αντίπαλα κανάλια έχουν τουλάχιστον από μία αντίστοιχη παραγωγή. Βασικό στέλεχος του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς συνομίλησε με τον Γιάννη Λουκάκο για τη δημιουργία μιας αντίστοιχης εκπομπής.

* Τονωτική ένεση, και μάλιστα με σατιρικό περιεχόμενο, σχεδιάζει το κανάλι του Φαλήρου. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται καθημερινά σε συζητήσεις με παραγωγούς, παρουσιαστές και δημοσιογράφους για να ενισχύσει τόσο το ενημερωτικό όσο και το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα. Βασικό στέλεχος του προγράμματος του ΣΚΑΪ συνομίλησε μάλιστα με τον δημοσιογράφο Μάνο Βουλαρίνο για τη δημιουργία μας σατιρικής εκπομπής. Ο παρουσιαστής της ιδιαίτερης εκπομπής «Συντέλεια», που είχε βάλει φωτιές στο κανάλι με τις φάρσες του και τα λεγόμενά του, θα ξαναχτυπήσει, αλλά με προσοχή και σύνεση αυτή τη φορά.


Σχολιάστε εδώ