Φουντώνει ο πόλεμος ΠΑΟ και ΕΠΟ

Καλά – καλά δεν πέρασαν 48 ώρες από τα λάθη του Γιώργου Δασκαλόπουλου στο Περιστέρι και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας φρόντισε και έριξε νέο λάδι στη φωτιά. Η τοποθέτηση του Νικόλα Βασιλαρά έδειξε ξεκάθαρα τα συναισθήματα με τα οποία υποδέχθηκαν οι «πράσινοι» τον διαιτητή από τα Τρίκαλα.

«Πόσους κερδισμένους βαθμούς πρέπει να μας αφαιρέσουν για να πάψει να αναζητά “ασφάλεια” το σύστημα σε “Αρετόπουλους” και άλλους τύπους που εδώ και χρόνια έπρεπε να τους έχουν πάρει τη σφυρίχτρα; Τόσο πολύ μας φοβάστε ακόμα; Με τον φόβο μας θα ζείτε…»,
έγραψε στα σόσιαλ μίντια ο υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» προβληματίζει η φόρτιση του Αρετόπουλου, για τον οποίο αποκάλυψαν πως κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου. Θεωρούν, δηλαδή, πως είναι προκατειλημμένος εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Έπειτα και από τα λάθη του Δασκαλόπουλου, αλλά και έπειτα από την απόρριψη της έφεσης για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» θα χοντρύνουν τις κινήσεις τους απέναντι στην ΕΠΟ. Η προσφυγή του Αλαφούζου στον Ισίδωρο Ντογιάκο αποδεικνύει του λόγου το αληθές για την κορύφωση του πολέμου με τους παράγοντες και τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας. Με ξεκάθαρη τη βούληση όλων στο «τριφύλλι» να κάτσουν κάποιοι άνθρωποι της ΕΠΟ στο εδώλιο του κατηγορούμενου με ποινικές και αστικές ευθύνες.


Σχολιάστε εδώ