Τραβάει ο Άρης το σχοινί με ΚΕΔ!

Σχεδιάζουν, μάλιστα, οι άνθρωποι του Άρη να τραβήξουν στα άκρα το σχοινί εάν δουν και στο άμεσο μέλλον σφυρίγματα σαν και αυτά που άκουσαν στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης έχουν μπροστά τους δύσκολο πρόγραμμα με απανωτά ντέρμπι, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό με την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Θεωρούν ότι εκεί μπορούν να παιχτούν πολλά και θέλουν να περιορίσουν τους κινδύνους για ανάποδα σφυρίγματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των τριών ομάδων που διεκδικούν τα εισιτήρια του Γιούροκαπ.

***

Ψάχνονται στην ΕΟΚ με τον Ζακ Όγκουστ!

Ο ενθουσιασμός από τη ραγδαία βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούμπο έκανε τους ανθρώπους της ΕΟΚ να στρέψουν το βλέμμα τους και σε περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε αμερικανικά πανεπιστήμια και μπορούν υπό προϋποθέσεις να ενισχύσουν την Εθνική ομάδα. Το νέο λαβράκι ονομάζεται Ζακ Όγκουστ ή κατά το ελληνικότερο Ζαχαρίας Αύγουστος ή Αυγουστίνος κατά κάποιους άλλους. Πρόκειται για σέντερ υψηλού επιπέδου που φοιτά στο Νοτρ Ντέιμ . Με ύψος 2,09 και καλή σωματοδομή, ο πιτσιρικάς μπορεί να εξελιχθεί σημαντικά και ήδη τον τσεκάρουν όλες οι ομάδες του NBA.

Οι ρίζες του βρίσκονται στην Κοζάνη, όπου γεννήθηκε η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του είναι από το Τόνγκο. Άρα, έχει τις προδιαγραφές να γίνει ο νέος Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μιας και μοιάζουν οι δύο περιπτώσεις. Από την ΕΟΚ κάνουν προσπάθεια να τον προσεγγίσουν και η αφοσίωση που δείχνει ο Αντετοκούμπο αποτελεί το καλύτερο διαπραγματευτικό ατού για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τους συνεργάτες του.

***

Στόχος της ΑΕΚ η εκλογή Δουβή!

Ρόλο στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ φιλοδοξεί ο Μάκης Αγγελόπουλος να παίξει η ΑΕΚ και έτσι κινείται ακόμα και για τις αρχαιρεσίες του ΕΣΑΚΕ όταν αυτές προγραμματιστούν. Με τον Σταύρο Δουβή. αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό. Ο Δουβής εμφανίζεται υπέρμαχος της συμμαχίας με την ΕΟΚ επειδή ελπίζει στην εξασφάλιση της στήριξης για συμμετοχή της «Ένωσης» στις διεθνείς διοργανώσεις. Η διαρροή των ζυμώσεων, βέβαια, πάγωσε προσωρινά τους «κιτρινόμαυρους» που θέλουν να χτίσουν πρώτα τις συμμαχίες τους και έπειτα να ανοίξουν εντελώς τα χαρτιά τους. Αλλά όπως λένε οι συνεργάτες του Αγγελόπουλου «ήρθε η ώρα να παίξει η ΑΕΚ πρωταγωνιστικό ρόλο στο οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ». Ούτως ή άλλως και οι μεταγραφές τους κινούνται προς την κατεύθυνση της εισόδου στους μόνιμους διεκδικητές του τίτλου και για να τα καταφέρει η ΑΕΚ θα χρειαστεί και δυναμικό λόγο στα κέντρα που λαμβάνονται οι αποφάσεις.


Σχολιάστε εδώ