Το σκεπτικό του Μαρκαριάν για την Εθνική

Μαζί με τον νυν παίκτη του Ατρόμητου, στο ρόστερ της Εθνικής επέστρεψε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Με συμμετοχές στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και περίσσεια αυτοπεποίθηση έπειτα από τριετή ταλαιπωρία λόγω τραυματισμών, ο «Κούλης» μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια για νίκη στη Βουδαπέστη. Ειδικά από τη στιγμή που οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος δείχνουν σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Ο Μαρκαριάν επανέφερε στην Εθνική και τον Μάρκο Βελλίδη που είχε κληθεί το 2012 από τον Φερνάντο Σάντος, αλλά χωρίς συμμετοχή, ενώ εμπιστεύεται κατά τα φαινόμενα τον Κώστα Μήτρογλου παρά τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιώργος Σαμαράς και ο Φάνης Γκέκας, με τους δύο παίκτες να φέρονται ως αποκλεισμένοι από στελέχη της ΕΠΟ που δεν είχαν και την καλύτερη γνώμη για την αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά, ο Μαρκαριάν κάλεσε τους: Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Αμυντικοί: Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Μπακάκης, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης, Μέσοι: Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Λαγός, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γιαννιώτας, Κονέ, Επιθετικοί: Μήτρογλου, Καρέλης, Αθανασιάδης.


Σχολιάστε εδώ