Τα σχέδια για αξιοποίηση του Ντέμη και οι εξετάσεις για τον Μιλοβάνοβιτς

Παράλληλα μπορεί ο Νικολαΐδης να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τον Άρη Βασιλόπουλο. Άρα, μπορεί να βοηθήσει τα σχέδια για την «Αγιά Σοφιά». Εδώ, βέβαια, οφείλουμε να καταθέσουμε μία διαρροή που θέλει τον Μελισσανίδη να μελετάει ήδη το ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου με μικρότερη χωρητικότητα. Από τις 33.000 θέσεις να πέσει ο αριθμός στις 29.000. Ούτως ή άλλως τα έσοδα δεν θα προέρχονται από τα εισιτήρια, αλλά από τις άλλες χρήσεις που προβλέπονται στο γήπεδο.

Στο θέμα της διαφθοράς, ο Ντέμης είχε σηκώσει τη σημαία από τότε που αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής. Μέχρι και την Εθνική απαρνήθηκε για να καταγγείλει τη δράση της παράγκας και χρειάστηκε η προσωπική επαφή με τον Ότο Ρεχάγκελ για να επιστρέψει ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός εκείνης της εποχής. Άρα, και σε αυτόν τον τομέα μπορεί να χρησιμεύσει στον Μελισσανίδη, ο οποίος συνεχίζει απτόητος τον πόλεμο στην ΕΠΟ, αλλά και στον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρεί την πηγή του κακού για τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην καθημερινότητα της «Ένωσης», εξάλλου, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δίνει πλέον εξετάσεις διότι η βασική επιλογή του για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο Μακόλεϊ Κρισάντους αποδεικνύεται κατώτερος των προσδοκιών που δημιούργησαν οι συστάσεις του τεχνικού διευθυντή. Το μήνυμα του Μελισσανίδη έφτασε στον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος εφεξής δίνει εξετάσεις για κάθε εισήγησή του.


Σχολιάστε εδώ