Λιβάνης και Λαλιώτης στηρίζουν τη Φώφη για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Παρά τις αντιρρήσεις του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου, δρομολογήθηκε η πορεία προς το Συνέδριο για αλλαγή ηγεσίας.

Ο Βενιζέλος προσπαθεί να αποφύγει το πικρό ποτήριο. Δεν ορίζει ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου και προσπαθεί να στήσει δικό του υποψήφιο, ώστε αν εκλεγεί να τον χειραγωγεί.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολα για τον Ευάγγελο. Ήδη έχει σχηματισθεί ισχυρότατο μέτωπο από κορυφαία στελέχη του Ανδρέα Παπανδρέου, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο, που είναι οι ρίζες του ΠΑΣΟΚ, για να το ξανακτίσουν από την αρχή, με επικεφαλής την κόρη του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά, τη Φώφη, η οποία έχει δώσει εξετάσεις και τα έχει πάει πολύ καλά – ως αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας κράτησε ζωντανά τα Αμυντικά Συστήματα, βάζοντας βέτο (απείλησε να παραιτηθεί) στην απαίτηση να κλείσουν. Τη Φώφη στηρίζει ο Αντώνης Λιβάνης και ο Κώστας Λαλιώτης.

Και φυσικά οι στενοί συνεργάτες του Γεννηματά, Κώστας Γείτονας, Θανάσης Τσούρας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος και άλλοι πολλοί.

Η παρέα του Βενιζέλου προσπαθεί, με μη θεμιτά μέσα, να δυσκολέψει τον δρόμο της Φώφης προς την ηγεσία, και ένα από αυτά είναι η άρνηση των υπευθύνων του κόμματος να δώσουν αντίγραφα των καταστάσεων με τα εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία θα εκλέξουν τους συνέδρους. Μόνο που με τέτοιες συμπεριφορές το ποτάμι δεν σταματάει…


Σχολιάστε εδώ