Όμορφος κόσμος ηθικός…

«Α: Θα πάμε μαζί στο τμήμα και θα κρύβεται ο κύριος Β.

Β: Ποιος, ρε μικρέ, πουστράκι, σαν κι εσένα είμαι; Ναι, ναι θα κρύβομαι…

Α: Έλα ρε Β τώρα. Εσύ είσαι αλήτης, είσαι αλήτης κάτω του επιπέδου μου.

Β: Λαθρέμπορος είσαι, τους Ρουμάνους, Ασπρονήσι, αμερικάνικα ομόλογα, απολυμένοι 500 οικογένειες Σκάι. Είσαι απατεώνας, ο πατέρας σου πληρώνει.

Α: Ναι, ναι, ναι, ναι… άλλο; Τα καταγράφει αυτά κανένας;

Β: Γαμημένο αντράκι, τι παριστάνεις στη ζωή σου, ρε μαλάκα; Τι θα είχες κάνει στη ζωή σου, ρε μαλάκα, αν δεν ήταν ο πατέρας σου να πληρώνει; Παιδί του μπαμπά σου είσαι, ρε καραγκιόζη. (Ο Α ζητά να καταγράφονται στα πρακτικά)

Β: Καραγκιόζη. Γράφ’ τα ναι!

Α: Με τα λεφτά του Μητσοτάκη, που με έχει κυνηγήσει, κινείσαι εσύ.

Β: Καραγκιόζη, έβαλες μπράβους να με γαμήσουνε στο γήπεδο. Πουστράκι. Αϊ γαμήσου. Γαμημένο πουστράκι. Γαμώ τον Χριστό σου. Αντρες είναι αυτοί; Που πας στους υπουργούς και παρακαλάς… Μαλάκα, γαμημένε! Πόσα λεφτά, ξεφτιλισμένε, μου έφαγες 18 εκατομμύρια… (δεν ακούγεται καλά). Εσύ τα ‘στησες όλα.

Είσαι κοντός, κομπλεξικός και γαμημένος.

Ένα κομπλεξικό μουνί είσαι. Να το ξέρεις θα έρθω του χρόνου να σε γαμήσω στη Λεωφόρο, εσένα και όλα τα τσουτσέκια σου.

Να ‘χεις χάρη η γυναίκα δίπλα σου σε έσωσε σήμερα. Ένα μουνί είσαι, ένα κομπλεξικό μουνί».

Το παραπάνω κείμενο είναι ένα μικρό απόσπασμα από τους διαλόγους που έγιναν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη «Λεωφόρο», όπου έγινε ο χαμός, πήρε φωτιά το γήπεδο και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής πήρε μέτρα με πρώτο τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να διεξαχθούν οι αγώνες της περασμένης Κυριακής κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς φιλάθλους. Ένα μέρος από τους καυτούς διαλόγους, που αποκάλυψαν τα «Νέα», είναι οι παραπάνω. Για να καταλάβει κανείς ποιος είναι ο «Α» και ποιος ο «Β», την… αποκρυπτογράφηση δηλαδή, δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις…


Σχολιάστε εδώ