Πληρώνει τα χρέη ο ΠΑΟΚ με μετρητά!

Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για δημόσια διαβούλευση επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να εξοφλήσει τις οφειλές του με περίπου 10,5 εκατ. ευρώ μετρητά και έτσι να γλιτώσει το σύνολο των προστίμων και των προσαυξήσεων. Ο Σαββίδης περιμένει με αγωνία την ψήφιση του νόμου και έχει ήδη δώσει εντολή στους συνεργάτες του να ‘ναι έτοιμοι για την καταβολή των χρημάτων.

Υπάρχει, όμως, το εμπόδιο της «τρόικας» και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται επιφυλακτικός. Ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να έρθουν τα πάνω – κάτω.

Στην περίπτωση που ευοδωθούν τα σχέδια του Σαββίδη, ο «δικέφαλος» θα αλλάξει επίπεδο. Σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει στους συνεργάτες του, όταν φύγει από την ΠΑΕ ο βραχνάς των παλαιότερων οφειλών θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της ομάδας σε όλους τους τομείς. «Θα φτιάξουμε το νέο προπονητικό κέντρο άμεσα διότι τότε θα διαγραφεί ο κίνδυνος για ενδεχόμενη κατάσχεση», λένε στην Τούμπα και ουσιαστικά αποτυπώνουν και τη γνώμη του Σαββίδη.

Η άφιξη του επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τρίτη θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και στο προπονητικό ζήτημα. Ο Σαββίδης θα στηρίξει τον Άγγελο Αναστασιάδη έως τη λήξη της σεζόν και θα δώσει εντολή στον Ιάκωβο Αγγελίδη να κλείσει το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή και παράλληλα του νέου τεχνικού της ομάδας με έρευνα στην ισπανική αγορά.


Σχολιάστε εδώ