Πρόβλημα για τον Τσίπρα η Ζωή…

Αυτό που προκάλεσε την έκρηξη ήταν η… επαναστατική θέση της για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ότι δεν γίνεται να λείπουν από τις ψηφοφορίες γιατί, κυρίως στις ονομαστικές, το αποτέλεσμα ενδεχομένως να ήταν αντίθετο αν ήταν παρόντες οι φυλακισμένοι Χρυσαυγίτες και μπορεί να τεθεί θέμα ακυρότητας των αποφάσεων.

Δεν παίρνω, όμως, όρκο αν αυτό ήταν ο λόγος για τον οποίο, λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, που θα έδινε συνέντευξη για τις αλλαγές στη λειτουργία της Βουλής, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρωθυπουργό, ο οποίος βρισκόταν στο Μαξίμου.

Κάποια στιγμή η συζήτηση άναψε και οι φωνές του Τσίπρα ακούγονταν έξω από το γραφείο του. Τη μεθεπόμενη μέρα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κορυφαίοι υπουργοί πήραν αποστάσεις από τη θέση της Ζωής για την ακυρότητα ψηφισμένων νομοσχεδίων.

Παρακολουθώντας την Κωνσταντοπούλου από τότε που εκλέχθηκε βουλευτής, πιστεύω ότι ο Αλέξης αλλά και όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν πρόβλημα μαζί της γιατί δεν υποχωρεί από την άποψή της. Και επιπλέον θέλει να τα ελέγχει όλα, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει φακέλους το γραφείο της και -όπως άκουσα- χάθηκε ένας φάκελος με αιτήματα υπαλλήλων της Βουλής. Είναι, δε, τόσο εργασιομανής, που κάποιες νύχτες κοιμάται στο γραφείο της!


Σχολιάστε εδώ